Αρχική σελίδα

Επαγγελματική ανθρώπινη μεταφραστική υπηρεσία

Προσφέρουμε τις επαγγελματικές ανθρώπινες μεταφραστικές υπηρεσίες για τα έγγραφα, τα χειρόγραφα, τα εγχειρίδια και το κείμενο οποιουδήποτε είδους. Οι ειδικοί μεταφραστές μας χρησιμοποιούν το λογισμικό InteractiveTran και NeuroTran για να ολοκληρώσουν την πρώτη μετάφραση περασμάτων και έπειτα προσεκτικά να αναθεωρήσουν το κείμενο για να εξασφαλίσουν ακρίβεια 100%. Μπορούν να μεταφράσουν τίποτα από μια μονοσέλιδη επιστολή στα εκτενή εγχειρίδια. Οι ακριβείς δαπάνες ποικίλλουν ανάλογα με τη γλώσσα και το μήκος του εγγράφου. Το παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματικών μεταφραστών μας μπορεί να μεταφράσει από και σε πολλές διαφορετικές γλώσσες.

Όροι

  1. Ένα έγγραφο δειγμάτων 1 παραγράφου μπορεί να μεταφραστεί δωρεάν για λόγους εξασφάλισης ποιότητας.
  2. Όροι πληρωμής: Ολόκληρη πληρωμή με την ολοκλήρωση της εργασίας με τις πρόσθετες εκπτώσεις όγκου εφόσον ενδείκνυται.
  3. Περαιτέρω εξασφάλιση ποιότητας: Εάν οποιαδήποτε ποιοτικά προβλήματα μεταφράσεων προκύψουν θα διορθωθούν δωρεάν εάν τα προβλήματα αναφέρονται μέσα σε 30 ημέρες από την υποβολή του μεταφρασμένου εγγράφου μας.
 

Για να στείλετε ένα κείμενο για τη μετάφραση, συμπληρώστε τη μορφή κατωτέρω και την στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Θα ειδοποιηθείτε όταν τελειώνουν τη μετάφρασή σας. Σε εκείνο το σημείο, κάνετε την πληρωμή. Όταν λαμβάνουμε την πληρωμή σας, σας στέλνουμε τη μετάφραση με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

 

Γλωσσική επιλογή

Βήμα 1 - παρακαλώ επιλέξτε μιας από τις προσφερθείσες γλώσσες πηγές:
Βήμα 2 - παρακαλώ επιλέξτε μιας από τις προσφερθείσες γλώσσες στόχους:
 


Κείμενο που μεταφράζει

Βήμα 3 - γράψτε ή κόλλα σε ένα κείμενο που μας θέλετε για να μεταφράσετε. Διαδικασία το κείμενο: στο αρχικό έγγραφό σας επίλεκτο «Edit->Select όλα» (ή «Ctrl+A») στο πληκτρολόγιο, έπειτα «Edit->Copy» ή («Ctrl+C»). Μετά από εκείνη την επιστροφή στο έντυπο διάταξής μας, χτυπήστε στο χαμηλότερο τομέα και «Edit->Paste» κειμένων (ή «Ctrl+V»).

Στους ακόλουθους τομείς τα στοιχεία θα παρουσιαστούν ανάλογα με το ανωτέρω κείμενο και τις επιλεγμένες γλώσσες:

αριθμός λέξεων
αριθμός χαρακτήρων με τα διαστήματα
τιμή ανά λέξη (US$)
πλήρης τιμή (US$)
 


Στοιχεία επαφής

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα προσωπικά στοιχεία σας έτσι ώστε μπορούμε να σας έρθουμε σε επαφή με. Που μαρκάρονται οι τομείς με * απαιτούνται.

* Όνομα:
* Επιχείρηση:
* Διεύθυνση:
* Μετα κώδικας:
* Πόλη:
* Χώρα:
* Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
* Αριθμός τηλεφώνου:
Αριθμός τηλεφώνου κυττάρων:
 


Λεπτομέρειες πιστωτικών καρτών

Αυτό είναι ασφαλές σε απευθείας σύνδεση έντυπο διάταξης και λόγω αυτής της πιστωτικής κάρτας σας οι λεπτομέρειες θα μας σταλούν σε με ένα κρυπτογραφημένο σχήμα μέσω του Διαδικτύου.

Παρακαλώ επιλέξτε έναν τύπο πιστωτικής κάρτας σας:
Παρακαλώ εισάγετε το αριθμό πιστωτικής κάρτας σας:
CVV αριθμός (4 ψηφία για AMEX, 3 ψηφία για άλλες κάρτες):
Ημερομηνία λήξης (MM/YY):
 


Σχόλιο

Εδώ μπορείτε να γράψετε τις πρόσθετες εξηγήσεις ή τις οδηγίες σας σχετικές με τη μετάφρασή σας.

 


 
 

Εάν θα επιθυμούσατε να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες για τα άλλες προϊόντα και τις υπηρεσίες μας που τρέχουν σε άλλες πλατφόρμες, παρακαλώ επιλέξτε εδώ: