Αρχική σελίδα Español Greek Οι χρήστες του Macintosh χτυπούν εδώ για τις


Διαλογικό εργαλείο μεταφράσεων και εκμάθησης

Το InteractiveTran μπορεί να σας βοηθήσει:

Υποστηριγμένα ζεύγη γλωσσών (οποιοσδήποτε συνδυασμός των γλωσσών που απαριθμούνται κατωτέρω υποστηρίζεται):

Αφρικανολλανδική, αλβανικά, αλγερινά, Αραβικά, βασκικά, της Λευκορωσίας, βεγγαλικός, βοσνιακά, βουλγαρικά, καταλανικά, κινέζικα, κινέζικα (από την Καντώνα), κινέζικα (απλουστευμένα), κινεζικά (παραδοσιακός), κροατικά, τσεχικά, δανικά, ολλανδικά, αγγλικά, εσπεράντο, εσθονός, φιλανδικά, φλαμανδικά, γαλλικά, γαελικός (ιρλανδικά), κάτοικος της Γαλικίας, Γεωργιανός, γερμανικά, ελληνικά, ελληνικά (Βίβλος), κάτοικος της Χαβάης, εβραϊκά, εβραϊκά (Βίβλος), ουγγρικά, τα ισλανδικά, ινδονησιακά (της Μαλαισίας), Ιταλικά, ιαπωνικά, Κορεάτης, λατινικά, λετονικά, λιθουανικά, της Μάλτα, νορβηγική, παλαιά εκκλησία σλαβική, περσικό, στίλβωση, πορτογαλικά (βραζιλιάνα), πορτογαλικά (ευρωπαϊκά), ρουμάνικα, ρωσικά, σανσκριτικός, σερβικά (λατινικό χειρόγραφο), Σέρβος (κυριλλικό χειρόγραφο), σλοβάκικα, Σλοβένος, ισπανικά, ισπανικά (λατινοαμερικάνικα), σουαχίλι, σουηδικά, Φιλιππίνος, Ταμίλ, Ταϊλανδός, Τούρκος, Ουκρανός, βιετναμέζικα, ουαλλικά, γίντις.

Τιμή: τόσο χαμηλός όσο US$ 39.95 (μόνο για ορισμένα ζεύγη γλωσσών και μεγέθη)

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

 
 
Γερμανική μετάφραση μιας αγγλικής πρότασης.
 

  Το InteractiveTran μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πολύ γρήγορη λέξη προς λέξη και μετάφραση των ολόκληρων παραγράφων. Η παραγωγή τέτοιας μετάφρασης πρέπει πάντα να εκδοθεί εάν μια υψηλή ποιότητα της μετάφρασης απαιτείται. Μπορείτε να κολλήσετε το μεταφρασμένο κείμενο οπουδήποτε επιθυμείτε μέσα στον επεξεργαστή λέξεών σας πέρα από το αρχικό κείμενο ή κάπου αλλού στον αρχικό, ή σε ένα άλλο έγγραφο.

Εν περιλήψει, InteractiveTran είναι ένα εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει εκτός από τον πολύτιμο χρόνο κατά το μετάφραση τίποτα από ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ιστοσελίδας, ένα fax, μια επιστολή, ένα βιβλίο, έναν οδηγό του χρήστη ή ένα εγχειρίδιο στους εξαιρετικά μεγάλους τόμους του κειμένου. Μπορεί επίσης να σας διδάξει το νέες λεξιλόγιο, τη γραμματική και την προφορά δεδομένου ότι εργάζεστε σε μια ξένη γλώσσα.

 

 
 
Γερμανικές μεταφράσεις για την αγγλική ειρήνη λέξης.
 

Το κοίταγμα επάνω στις λέξεις σε ένα λεξικό εγγράφου είναι πάντα χρονοβόρο. Το InteractiveTran εκτελεί τέτοιες ματιές σε ένα θέμα δευτερολέπτων και θα κολλήσει τη μετάφραση αυτόματα στον αγαπημένο επεξεργαστή λέξεων παραθύρων σας ή οποιαδήποτε άλληδήποτε εφαρμογή παραθύρων. Αυτό το ενιαίο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι αρκετό να κάνει InteractiveTran ένα ενδιαφέρον και χρήσιμο πρόγραμμα επειδή ο πιό σίγουρα κερδίζει χρόνο για το χρήστη.

 

 Τρόπος μεταφράσεων λέξης

Όχι άλλο κτυπώντας μέσω των σελίδων και των σελίδων των λημμάτων λεξικών! Με τον τρόπο μεταφράσεων του Word InteractiveTran, μπορείτε να μεταφράσετε τις μεμονωμένες λέξεις, τις φράσεις και ακόμη και τις σύντομες προτάσεις γρήγορα και εύκολα με το ποντίκι σας και ακριβώς μερικές πληκτρολογήσεις. Επειδή InteractiveTran είναι αμφίδρομο, μπορείτε να κάνετε έτσι με τη χρησιμοποίηση καθεμίας των δύο γλωσσών που υποστηρίζονται από το δίγλωσσο λεξικό σας! Για να μεταφράσετε, δώστε έμφαση απλά σε μια λέξη ή μια φράση στον επεξεργαστή λέξεων ή την αίτηση παραθύρων σας και call-up InteractiveTran με τον καυτό βασικό συνδυασμό. Το InteractiveTran θα παράσχει αυτόματα σε σας όλες τις μεταφράσεις που εισάγονται στο δίγλωσσο λεξικό σας. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε το δίγλωσσο λεξικό σας με την προσθήκη των νέων λέξεων, των φράσεων και των μεταφράσεων και ακόμη και των υπαρχόντων λημμάτων αλλαγής για να ικανοποιήσετε ανάγκες μεμονωμένων τις προσωπικές ή επιχειρήσεών σας.

 Όπως-εσύ-τύπος ελεγκτής ορθογραφικών λαθών

Όχι άλλα typos ή ορθογραφικά λάθη! Όπως-εσύ-τύπος ελέγχων ορθογραφικών λαθών τρόπου InteractiveTran και σοι δύο από τις γλώσσες που υποστηρίζονται από το δίγλωσσο λεξικό σας. Μπορεί να βοηθήσει να εξασφαλίσει το έγγραφό σας παρουσιάζεται τέλεια χωρίς τα λάθη ορθογραφίας ή typos. Εάν μια λέξη που δακτυλογραφείτε δεν εισάγεται στο δίγλωσσο λεξικό σας, InteractiveTran θα ηχήσει έναν συναγερμό και θα επιδείξει έναν κατάλογο προτεινόμενων ορθογραφιών. Εάν μια κατάλληλη αντικατάσταση υπάρξει, InteractiveTran θα αντικαταστήσει αυτόματα τη γραμμένη λανθασμένα λέξη στο κείμενό σας με την επιλογή που κάνετε. Εάν δεν είναι στο λεξικό, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να προσθέσετε τη λέξη ή τη φράση μαζί με τόσες μεταφράσεις όσες και θέλετε ή χρειάζεστε.

Δεδομένου ότι θα είστε σε θέση να δείτε για σας, αυτό το μεγάλο χαρακτηριστικό γνώρισμα InteractiveTran θα εξασφαλίσει ότι μαθαίνετε πώς να συλλαβίσετε σωστά επειδή θα πάρετε άμεσοι ανατροφοδοτείτε μάλλον δεδομένου ότι έχετε κάνει το λάθος σας.

Όλοι κάνουμε το ίδιο είδος λαθών επανειλημμένως. Ο διαλογικός spellchecking τρόπος InteractiveTran είναι πολύ ευφυής επειδή θα θυμηθεί τις επιλογές που κάνατε όταν διορθώσετε τα προηγούμενα ορθογραφικά λάθη σας. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που είναι απίστευτα χρήσιμο για τους ανθρώπους που έχουν μια τάση να είναι, ή είναι, δυσλεκτικός. Οι άνθρωποι που είναι δυσλεκτικός ξέρουν τη σωστή ορθογραφία μιας λέξης αλλά είναι ανίκανοι να την δακτυλογραφήσουν σωστά.

Ένα άλλο θαυμάσιο μέρος ο όπως-εσύ-τύπος είναι ότι όταν συναντείτε τυχαία μια πολύ μακροχρόνια λέξη για την οποία δεν είστε βέβαιοι για την ορθογραφία της μπορείτε ακριβώς να δακτυλογραφήσετε τους πρώτους-πρώτους χαρακτήρες από το και InteractiveTran θα προβλέψει τι θελήσατε να δακτυλογραφήσετε. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι τώρα ένα ενσωματωμένο μέρος του spellchecking τρόπου όπως-εσύ-τύπων επειδή γίνεται χρήσιμος μόνο για τις πιό μακροχρόνιες λέξεις και είναι ο χρήστης που ξέρει τελικά εάν θέλει να δακτυλογραφήσει μια μακροχρόνια λέξη ή όχι. Για να χρησιμοποιήσει αυτήν την επιλογή που ο χρήστης θα δακτυλογραφούσε, παραδείγματος χάριν, τους πρώτους πέντε χαρακτήρες μιας λέξης, να πιέσουν το διαστημικό φραγμό, InteractiveTran Word έρχεται επάνω στο ρητό ότι τη λέξη δεν συλλαβίζουν σωστά και έπειτα ο χρήστης θα χτυπούσε σε ένα κουμπί αποκαλούμενο προβλέπει όποιος θα έδινε την επιθυμητή πρόβλεψη που θα μπορούσε να κολληθεί πίσω στην εφαρμογή παραθύρων (πιθανότατα ένας επεξεργαστής λέξεων σε αυτήν την περίπτωση).

 Συμβατικό ελεγκτής ορθογραφικών λαθών

Το αφότου έχετε δακτυλογραφήσει ένα ολόκληρη έγγραφο ή μια παράγραφο υποστηρίζεται επίσης από InteractiveTran. Συγκρίνοντας αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα InteractiveTran με αυτόν του τρέχοντος επεξεργαστή λέξεών σας θα παρατηρήσετε ότι InteractiveTran μπορεί έλεγχος ορθογραφικών λαθών σε πολλές γλώσσες και μπορεί έλεγχος ορθογραφικών λαθών σε οποιαδήποτε εφαρμογή παραθύρων, όχι μόνο στον επεξεργαστή λέξεών σας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συμπαθήσετε αυτό το θαυμάσιο χαρακτηριστικό γνώρισμα του λογισμικού μας!

 Μετάφραση εγγράφων

Γρήγορη μετάφραση πλήρων προτάσεων, παραγράφων και εγγράφων στις άκρες δάχτυλών σας! Ο τρόπος μεταφράσεων εγγράφων του InteractiveTran εκτελεί μια λέξη προς λέξη και phrase-by-phrase μετάφραση οποιουδήποτε κειμένου που επιλέγετε στον επεξεργαστή λέξεων ή την αίτηση παραθύρων σας. Επιτρέπει σε σας για να ελέγξει με προσοχή τη μετάφραση μεμονωμένων λέξεων και φράσεων που αναγνωρίζονται από InteractiveTran με στην άδεια σε σας για να επιλέξει από οποιαδήποτε υπάρχουσα μετάφραση για οποιαδήποτε λέξη ή φράση. Είναι ένας μεγάλος τρόπος να παραχθεί μια μετάφραση πρώτου πρόχειρου κειμένου σας και μπορεί να επιταχύνει την ολόκληρη διαδικασία μεταφράσεων κατά τουλάχιστον 60%. Όλη η μορφοποίηση του αρχικού εγγράφου σας συντηρείται τέλεια. Το InteractiveTran ακόμη και αυτόματα κολλά τη μετάφραση πίσω στον επεξεργαστή λέξεων παραθύρων σας ή την εφαρμογή.

 Γρήγορη μετάφραση εγγράφων

Εκτός από το χρόνο που μεταφράζει ένα πλήρες έγγραφο! Εάν χρειάζεστε μια γρήγορη μετάφραση σχεδίων ενός εγγράφου, η γρήγορη μετάφραση εγγράφων είναι ένα ποντίκι χτυπά μακριά. Είναι γρήγορο και εύχρηστο. Μόλις δώσετε έμφαση στο κείμενο εγγράφων, η γρήγορη μετάφραση εγγράφων κάνει το υπόλοιπο. Εκτελεί έναν λέξη προς λέξη και φράση-από τη μετάφραση φράσης σαν τον τρόπο μεταφράσεων εγγράφων αλλά κάνει τόσο αυτόματα. Η γρήγορη μετάφραση εγγράφων συντηρεί επίσης όλη τη μορφοποίηση του αρχικού εγγράφου σας και κολλά αυτόματα τη μετάφραση πίσω στον επεξεργαστή λέξεων παραθύρων σας ή την εφαρμογή.Όπως-εσύ-τύπος Spellchecking στη δράση! Προτάσεις ορθογραφίας για τη "heart".

 Το InteractiveTran διδασκαλία όπως-εσύ-τύπων ελέγχου ορθογραφικών λαθών εσείς η σωστή ορθογραφία των λέξεων αμφίδρομα. Το αντίθετο αφότου έχει δακτυλογραφηθεί το ολόκληρο έγγραφο, εσείς θα είναι σε θέση να μάθει την κατάλληλη ορθογραφία των λέξεων πολύ καλύτερα επειδή η σωστή μορφή θα σας δοθεί σε στην ίδια την στιγμή που το λάθος γίνεται.

 Το InteractiveTran θα προβλέψει τι είστε έτοιμος να δακτυλογραφήσετε αφότου έχετε δακτυλογραφήσει έναν προκαθορισμένο αριθμό επιστολών μιας λέξης. Επειδή θα είστε σε θέση να δακτυλογραφήσετε τις μακροχρόνιες λέξεις με μόνο μερικές πληκτρολογήσεις αυτό θα αυξήσει την ταχύτητα δακτυλογράφησής σας. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα όπως-εσύ-τύπων θα είναι ακόμα ενεργό για όλες τις λέξεις που έχουν τις λιγότερες επιστολές από το προκαθορισμένο κατώτατο όριο.

 

Προσθήκη των νέων λημμάτων και των μεταφράσεων

Είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστούν τα υπάρχοντα λεξικά με την προσθήκη των νέων λημμάτων και των μεταφράσεων δεδομένου ότι χρησιμοποιείτε InteractiveTran. Όλες τα νέες λήμματα και οι μεταφράσεις που ο χρήστης προσθέτει τοποθετούνται σε ένα χωριστό λεξικό χρηστών έτσι ώστε οποιεσδήποτε μελλοντικές βελτιώσεις στο κύριο λεξικό δεν έχουν επιπτώσεις στα λήμματα και τις μεταφράσεις που ο χρήστης έχει προσθέσει. Το ολόκληρο λεξικό δεν φορτώνεται ποτέ στη μνήμη RAM. Προσεγγίζεται από το σκληρό δίσκο αφήνοντας έτσι τους πολύτιμους πόρους RAM διαθέσιμους σε άλλα προγράμματα παραθύρων. Εντούτοις, η ταχύτητα πρόσβασης λεξικών δεν επηρεάζεται από αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό σχεδιασμού InteractiveTran. Είναι πολύ γρήγορο στην εύρεση οποιασδήποτε λέξης ή φράσης που είναι στο λεξικό της.

 Εκμάθηση της σωστής προφοράς των λέξεων και των φράσεων: ακούστε και πρακτική.

Πρακτική η αγγλική και γερμανική προφορά σας με το άκουσμα έναν φυσικό ομιλητή! Η έκδοση CD-$l*rom InteractiveTran έρχεται πάνω από 50.000 αμερικανικοαγγλικές, βρετανικές αγγλικές και γερμανικές λέξεις και φράσεις που καταγράφονται με από τους φυσικούς ομιλητές. Είναι ιδανικό για την άσκηση των δεξιοτήτων προφοράς σας. Ο φυσικός ομιλητής και τα λεκτικά κυματοειδή σας μπορούν να δουν στην οθόνη κατά τη διάρκεια της πρακτικής έτσι ώστε και μια ακουστική και οπτική σύγκριση μπορεί να γίνει.

Ο αριθμός παρουσιάζει κάτω από τη «φωνή υπολογιστών» μορφή λεκτικών κυμάτων της ηχογραφημένης εκ των προτέρων ομιλίας για «τη μητέρα του μαργαριταριού», και κάτω από «τη φωνή μου» η μορφή λεκτικών κυμάτων που ο σπουδαστής έχει παραγάγει προσπαθώντας να ταιριάξει με το ηχογραφημένο εκ των προτέρων λεκτικό κυματοειδές. Η ηχογραφημένη εκ των προτέρων μορφή λεκτικών κυμάτων μπορεί να ακουστεί έναν απεριόριστο αριθμό χρόνων που επιτρέπουν στο χρήστη για να ακούσει επανειλημμένα και να ασκήσει την προφορά του/της. Μια έκδοση CD-$l*rom InteractiveTran με πάνω από 50.000 ηχογραφημένες εκ των προτέρων αμερικανικοαγγλικές, βρετανικές αγγλικές και γερμανικές λέξεις/φράσεις είναι τώρα διαθέσιμη!

Οι καθηγητές γλωσσών μπορούν ακόμη και να καταγράψουν την ομιλία τους στη βάση δεδομένων που επιτρέπει σε τους για να προετοιμάσουν τα μαθήματα προφοράς για τους σπουδαστές τους. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι μια ιδανική ενίσχυση διδασκαλίας με το οποίο οι δάσκαλοι μπορούν να εισαγάγουν το λεξιλόγιο και να καταγράψουν την ομιλία για ένα νέο μάθημα, και οι σπουδαστές μπορεί έπειτα να ασκήσει μέχρι την τελειότητα.

Η λεκτική προφορά είναι πλήρως ενσωματωμένη στη συσκευασία InteractiveTran και μπορεί να προσεγγιστεί εύκολα οποιαδήποτε στιγμή. Το InteractiveTran αναλαμβάνει όπου άλλα προγράμματα διδασκαλίας δίνουν έξω. Συνεχίζει σας ενώ εργάζεστε σε μια ξένη γλώσσα!

 

Μετάφραση InteractiveTran από κινεζικά στα αγγλικά
 
 

Τηλεοπτική επίδειξη των βασικών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων InteractiveTran
 
 

Απαιτήσεις συστημάτων

 

Ενήμερη μετάφραση γραμματικής

Το NeuroTran® είναι ένα προϊόν μεταφράσεων υψηλών σημείων. Μεταφράζει sentence-by-sentence με τη χρησιμοποίηση των προηγμένων κανόνων τεχνητής νοημοσύνης. Το NeuroTran® καταλαβαίνει τι το θέμα, το κατηγόρημα και το αντικείμενο είναι σε μια πρόταση. Με βάση αυτό και άλλες σημαντικές πληροφορίες κλίνει τις μεταφράσεις κατάλληλα και ρυθμίζει εκ νέου τη σειρά των λέξεων στο μεταφρασμένο κείμενο καθώς επίσης και επιλέγει μια κατάλληλη μετάφραση για οποιαδήποτε δεδομένη λέξη βασισμένη στον τύπο του μετάφρασης του κειμένου.

 

Εάν θα επιθυμούσατε να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες για τα άλλες προϊόντα και τις υπηρεσίες μας που τρέχουν σε άλλες πλατφόρμες, παρακαλώ επιλέξτε εδώ:

 

Τιμολόγηση και σε απευθείας σύνδεση έντυπο διάταξης

Για να διατιμήσουν και σε απευθείας σύνδεση διαταγής οι πληροφορίες παρακαλώ/χτυπούν εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες για το λογισμικό μας παρακαλώ στείλετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε: [email protected]