Αρχική σελίδα Español Greek
 
 

Μεταφραστής κινητών τηλεφώνων - MobileTran™

Το MobileTran™ είναι και μεταφραστής και ένα λεξικό σε ένα κινητό τηλέφωνο τηλέφωνο-κυττάρων που παρέχει τους διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείται. Το MobileTran™ είναι η πρώτη κινητή τηλεφωνική μεταφραστική υπηρεσία τηλέφωνο-κυττάρων που προσφέρεται στον κόσμο που μεταφράζει οι λέξεις, οι φράσεις, οι προτάσεις και ιστοσελίδας από μια γλώσσα σε άλλη.

Γλώσσες που υποστηρίζονται: Τα αλβανικά, αραβικά, βοσνιακά, βραζιλιάνα πορτογαλικά, βουλγαρικά, κινεζικά, κροατικά, τσεχικά, δανικά, ολλανδικά, αγγλικά, ευρωπαϊκά πορτογαλικά, Φιλιππίνος, φιλανδικά, φλαμανδικά, γαλλικά, γερμανικά, ελληνικά, ουγγρική, ισλανδική, ιταλική, ιαπωνική, κορεατική, λατινική, λατινοαμερικάνικη ισπανική, νορβηγική, παλαιά εκκλησία σλαβικοί, πολωνικά, ρουμανικά/ρουμανικά, ρωσικά, σερβικά (λατινικό χειρόγραφο), Σέρβος (κυριλλικό χειρόγραφο), Σλοβένος, ισπανικά, σουηδικά, Τούρκος, Ουκρανός, βιετναμέζικα και ουαλλικά.

Χρησιμοποιεί την προηγμένη κινητή τηλεφωνική τεχνολογία τηλέφωνο-κυττάρων που συνδέεται με τη μοναδική τεχνολογία μεταφράσεών μας για να παρέχει μια φτηνή και εύχρηστη κινητή τηλεφωνική μεταφραστική υπηρεσία τηλέφωνο-κυττάρων. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για οποιοδήποτε πρόσθετο υλικό ή λογισμικό που προστίθεται στο κινητό τηλέφωνο τηλέφωνο-κυττάρων. Όλο αυτό το MobileTran™ απαιτεί είναι ένα (ασύρματο πρωτόκολλο εφαρμογής) τηλέφωνο WAP.

Τιμή: US$ 150/έτος

 

WAP MobileTran

Το MobileTran™ μεταφράζει τις λέξεις, τις φράσεις και τις προτάσεις. Το MobileTran™ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά να ταξιδεψει στο εξωτερικό επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν είναι το κινητό τηλέφωνο τηλέφωνο-κυττάρων σας στον τρόπο περιπλάνησης.

Για τη μετάφραση πιό μακροχρόνιων κομματιών του κειμένου ενώ μακρυά από τον υπολογιστή γραφείου σας συστήνουμε PalmTran ή PocketTran για την τσέπη/τις φορητό συσκευές και NeuroTran ή InteractiveTran για τους υπολογιστές γραφείου.

Πόσες λέξεις MobileTran έχει;

Τα μεγαλύτερα λεξικά που έχουμε προς το παρόν ενσωματώνονται σε MobileTran™. Το MobileTran™ έχει μεταξύ 30.000 και 250.000 βασικών λέξεων (καταχωρήσεις) ανά ζεύγος γλωσσών.

Απαιτήσεις συστημάτων

Το κινητό/τηλέφωνο κυττάρων σας πρέπει να είναι WAP (ασύρματο πρωτόκολλο εφαρμογής) που επιτρέπεται.

Παράδειγμα με WAP MobileTran

 
Η εικόνα παρουσιάζει ότι («βαθμιαίος») η μετάφραση της πρότασης «σήμερα είναι μια ηλιόλουστη ημέρα.» από αγγλικά στα γερμανικά. Η εικόνα επιδεικνύει πώς WAP MobileTran μπορεί να χρησιμοποιηθεί δεδομένου ότι ένα λεξικό, το παράδειγμα παρουσιάζει μετάφραση της λέξης «οικονομολόγος» από τα αγγλικά στα γερμανικά (τρεις εναλλακτικές μεταφράσεις δίνονται).
 

 

Εάν θα επιθυμούσατε να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες για τα άλλες προϊόντα και τις υπηρεσίες μας που τρέχουν σε άλλες πλατφόρμες, παρακαλώ επιλέξτε εδώ:

 

Τιμολόγηση και σε απευθείας σύνδεση έντυπο διάταξης

Για να διατιμήσουν και σε απευθείας σύνδεση διαταγής οι πληροφορίες παρακαλώ/χτυπούν εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες για το λογισμικό μας παρακαλώ στείλετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε: [email protected]