Αρχική σελίδα

Περίπου PalmDict™

PalmDict™ στο χέρι σας

Βρείτε οποιαδήποτε μετάφραση με έναν ενιαίο κρότο και κερδίστε τον πολύτιμο χρόνο σας! Λόγω των προηγμένων και ευφυών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων του PalmDict™ είναι πρέπει-έχει το εργαλείο για όλους που μπαίνει σε την επαφή με μια ξένη γλώσσα έξω από το γραφείο του/της και είτε δεν είναι κύριος είτε δεν θέλει να φέρει γύρω από έναν φορητό υπολογιστή.

Κύρια χαρακτηριστικά:

Υποστηριγμένα ζεύγη γλωσσών (οποιοσδήποτε συνδυασμός των γλωσσών που απαριθμούνται κατωτέρω υποστηρίζεται):

Τα αλβανικά, αραβικά, βοσνιακά, βραζιλιάνα πορτογαλικά, βουλγαρικά, κινεζικά, κροατικά, τσεχικά, δανικά, ολλανδικά, αγγλικά, ευρωπαϊκά πορτογαλικά, Φιλιππίνος, φιλανδικά, φλαμανδικά, γαλλικά, γερμανικά, ελληνικά, ουγγρική, ισλανδική, ιταλική, ιαπωνική, κορεατική, λατινική, λατινοαμερικάνικη ισπανική, νορβηγική, παλαιά εκκλησία σλαβικοί, πολωνικά, ρουμανικά/ρουμανικά, ρωσικά, σερβικά (λατινικό χειρόγραφο), Σέρβος (κυριλλικό χειρόγραφο), Σλοβένος, ισπανικά, σουηδικά, Τούρκος, Ουκρανός, βιετναμέζικα και ουαλλικά.


Τιμή: US$ 79
 

 
Ματιές λεξικών παραδείγματος PalmDict™ από και σε μια ξένη γλώσσα

 
Ζωτικότητα συμβούλευσης λεξικών PalmDict™
 

Απαιτήσεις συστημάτων

 

 

Εάν θα επιθυμούσατε να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες για τα άλλες προϊόντα και τις υπηρεσίες μας που τρέχουν σε άλλες πλατφόρμες, παρακαλώ επιλέξτε εδώ:

 

Τιμολόγηση και σε απευθείας σύνδεση έντυπο διάταξης

Για να διατιμήσουν και σε απευθείας σύνδεση διαταγής οι πληροφορίες παρακαλώ/χτυπούν εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες για το λογισμικό μας παρακαλώ στείλετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε: [email protected]