Αρχική σελίδα

Για τους χρήστες που έχουν τη σειρά φοινικών μ, το φοίνικα Zire, το βολφράμιο φοινικών, το γείσο ακροβατικής τούμπας, την ακροβατική τούμπα Treo, τη Sony Clie ή άλλες συσκευές παρακαλώ δείτε PalmKeys με να χτυπήσει εδώ.

Τι είναι PocketKeys?

Το PocketKeys είναι πολύγλωσσο πληκτρολόγιο λογισμικού για το Windows CE, Pocket PC, Pocket PC 2002, Windows Mobile 2003, Windows Mobile 5 και το Windows Mobile 6 συμβατές συσκευές. Παρέχει την ευκολότερη και γρηγορότερη εισαγωγή κειμένων. Το PocketKeys υποστηρίζει πολλές γλώσσες και τους αντίστοιχους χαρακτήρες πληκτρολογίων τους.

Δωρεάν κατέβασμα

Χτυπήστε σε οποιαδήποτε σύνδεση για να πάτε σε PocketKeys μεταφορτώνει τη σελίδα.

Αραβικά, Κροατικά, Τσεχικά, Ελληνικά, Ουγγρικά, Ιαπωνικά+κινεζικά, Κορεάτης, Στίλβωση, Ρουμάνικα, Ρωσικά, Σέρβος, Τούρκος, Ουκρανός, βιετναμέζικα.

 

Τρεξίματα PocketKeys σε:

 

Συμβατότητα

Το PocketKeys είναι συμβατό σύστημα 100% με το Windows CE, το PC τσεπών, το PC το 2002 τσεπών, το Windows Mobile το 2003, το Windows Mobile 5 και το Windows Mobile 6.

 

 

Παραδείγματα PocketKeys

Εδώ μπορείτε να δείτε τις ζωτικότητες επίδειξης PocketKeys. Επιλέξτε οποιαδήποτε γλώσσα και περιμένετε μια στιγμή τη ζωτικότητα για να φορτώσετε. Η ζωτικότητα θα επιδειχθεί αυτόματα.

 
 

Εάν θα επιθυμούσατε να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες για τα άλλες προϊόντα και τις υπηρεσίες μας που τρέχουν σε άλλες πλατφόρμες, παρακαλώ επιλέξτε εδώ:

 

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες για το λογισμικό μας παρακαλώ στείλετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε: [email protected]