Koti-

Bernarda Fernandez

 


Hankkiutua ajaksi Haltija Aikaisin Edestakainen!
"5 Days kotona Taivas ja Helvetti"

luonaBernarda Fernandez

Bernarda Fernandez MP3 Bernarda Fernandez WMA

Englannin kieli ( Mr- Sana .DOC)  /  
englannin kieli()
Puolalainen Käännös ( Mr-Word.DOC) puolalainen puolalainen() puola

neuvostoliittolainen HTML

 


http:/www.freecdtracts.com/lausuma/bernarda_fernandez.html

/

kirjoitus te aari jokseenkin jotta kuulua, on edellä eritä -lta lausuma -lta sisar Bernarda Fernandez, joka etuoikeutettu jotta olla varattu luona Jeesus Kristus jotta käynti lähinnä maailma 

Click model after herpaantua ajaksi käännös

serbia roomalainen Venäjä kymrin kieli Brasilia sloveeni kreikka Tanska leuka 1/2 esperanto
phillipines Islanti Indonesia Suomi norja Ruotsi Kroatia unkari puola chek BulgariaNYT KULUVA ON LAUSUMA -LTA MINUN EDELLÄ Matkailla

    Koska I-KIRJAIN ei tunto kummuta että aamu, minun aviomies evätä jotta erota we model after minun oma ja sisu jotta aikaansaada. I-KIRJAIN yhteensä hänelle että I-KIRJAIN ei yksin. Jäljessä hän jäljelle, I-KIRJAIN peittää huovalla että I-KIRJAIN kuoleva. Joten I-KIRJAIN varma jotta soittaa puhelimella jokin -lta minun ystävyys, ja minun anoppi. Minun hoivata äidin tavoin- kotona- ertaa olla vastuussa: "Bernarda, Jumala jälkisäädös onnellistaa te nykyisin, ajaa ei olla peloissaan". sama olla vastuussa johtua polveutua toinen lähimmäinen kotona Kristus että I-KIRJAIN soittaa puhelimella, ainoastaan hän yhteenlaskettu: "Bernarda panna jalkeilla polveutua sinun alusta ja kehua Haltija, huudahtaa jotta Hänelle ja ylistää Hänelle".

    Joten, kotona ilkeämielisyys -lta minun pula -lta kesto I-KIRJAIN julkinen kuuluttaja jotta Haltija lausahtaen: "Haltija Te aari minun kesto, johtua ja auttaa we". I-KIRJAIN tried jotta alusta jalkeilla, ainoastaan minun kesto jäljelle we. Minun ilmaista ei korkea ikä olla kuulla ainoastaan kotona minun henki I-KIRJAIN huudahtava jotta Haltija jotta auttaa we alkaen I-KIRJAIN kuoleva. Yhtäkkiä minun asua kynttilä jalkeilla -lta kynttilä joka odotettu kuin ampua. Heti minun pelätä kadota ja I-KIRJAIN saha enkeli. alentua ja jalka- kotona minun asua. I-KIRJAIN kuulla heidät selvästi puhuva jotta joka toinen, ja yhtäkkiä ihmeellinen olemassaolo esiintyä, enemmän ihmeellinen kuin enkeli.. Hän hakata kotona Munanvalkuainen avulla kulta ikkunankehys. Model after -nsa arkku kirjallinen kotona kulta: "uskollinen JA Totta". -nsa kohdata vaikutus hellävaraisuus ja Lempiä. Jeesus KRISTUS kotona etu- -lta we, Kuningas -lta kuninkuus ja Haltija -lta lordin arvo. Siunattu olla -nsa maine!

    Jeesus asenne we, liikuttunut minun johtaa ja yhteensä we: "I-KIRJAIN olen Jeesus joka kuihtua ajaksi te. Etsiä aikaa nämä ampuja kotona minun kädenlyönti, he aari hiljentää paikalla ajaksi te. I-KIRJAIN johtua heittää polveutua minun valtaistuin -lta ylpeillä jotta haastaa jotta te; paikalla aari usea tavarat kotona sinun elinikäinen jotta arvioida aivan. Te aari joutilas ja kiire- hehkuttaa. Edelleen, I-KIRJAIN ajaa ei haluta 25% Kristitty ei myöskään 95%, ainoastaan 100%. Tokko te haluta jotta sisu jotta taivas, te hankkia jotta olla pyhä koska I-KIRJAIN itse olen pyhä; I-KIRJAIN johtua jotta ajaa te ajaksi matkailla".

Veres York Kaupunki    I-KIRJAIN kallellaan Hänelle: "Haltija on se lähetys matkailla?" Hän olla vastuussa "Ei". Niin muodoin Hän ajaa we luona minun kädenlyönti ja häipyä we jalkeilla, ja juoruta jotta we avulla kansanomaisuus ja Lempiä. Hän aiheuttaa we koska l; koska minun akkuna, Hän odotettu aikaa kaupunki -lta Veres-York ja I-KIRJAIN saha apeus model after -nsa kohdata. Hän itkeä ja mainittu: "Minun Sana on kummuta saarnaaja, ainoastaan ihmiset ajaa ei kuunnella. synti -lta nyt kuluva kaupunki has ehtiä Minun Isä".

    kaupunki ml;mellinen -lta homoseksuaali; joukkoon heidät toivoisin olevani Politiikka. Haltija yhteensä we: "It's toinen Sodom, ainoastaan I-KIRJAIN olen eloisa ja arvostelu -lta Minun Isä jälkisäädös aikaisin syksyinen model after nyt kuluva kaupunki". Niin muodoin I-KIRJAIN aiemmin Haltija jotavastoin huudahtava ja Hän yhteensä we: "Ajaa ei olla peloissaan. Jahka arvostelu syksyinen model after nyt kuluva maailma, minun Kirkollinen jälkisäädös ei korkea ikä olla model after kätkeä maahan". Hän niin muodoin valodiodi we jälleen jtk kohti minun alusta ja kallellaan we jotta soittaa puhelimella lähimmäinen polveutua minun kokoontuminen. Hän kimmoisuus we maine -lta niin muodoin lähimmäinen. Hän niin muodoin kallellaan we jotta erottaa hänelle että minun aave johtua rikki -lta minun aine, ja että he pitäisi ei aiheuttaa minun joukot jotta klinikka eli jotta jokin hautajaiset juhlamenot. Sen sijaan, he pitäisi erottaa minun aviomies jotta holhous ainoa joka on Elpyminen ja Elinikäinen ( Johannes 11: 25). Haltija yhteensä we jälleen: "I-KIRJAIN joka kimmoisuus elinikäinen, I-KIRJAIN ajaa sinun aave ainoastaan te jälkisäädös johtua taaksepäin ja erottaa kansa jotta holhous we täydellisesti. ainoa joka arvella kotona we jälkisäädös ei koskaan kuihtua" (Johannes 1126:). Hän venyttää -nsa kädenlyönti ja I-KIRJAIN saha että toinen aine johtua rikki -lta we. I-KIRJAIN hakata kotona munanvalkuainen ja I-KIRJAIN helottava kuin Haltija, Hän yhteensä we: "etsiä Nyt kuluva on aine että Kristitty jokanoudattaa minun Sana jälkisäädös aikaisin hankkia".

    I-KIRJAIN realized että I-KIRJAIN sisu alusta loppuun muurata. Haltija joka arvopaperit we luona minun antaa mainittu: "Etsiä"! Jahka I-KIRJAIN hapantua, I-KIRJAIN saha minun aine ilman aave. Hän selitellä jotta we että minun aineellinen aine arvoton, se ei ensinkään ainoastaan pölyttää, ja että aikaa kalma se jälkisäädös pukea pölyttää jälleen, koska jokin aineellinen aine. Hän yhteenlaskettu että veres aine I-KIRJAIN had ihana ainoa joka on aave Hän kimmoisuus jotta herra. I-KIRJAIN ajatus Hän lyijyinen we kiertelemätön jotta taivas, ainoastaan se ei asia. Me alentua alusta loppuun maanalainen käytävä alapuolella kätkeä maahan, ja jahka asenne eräs kohta I-KIRJAIN aistia by sietämätön haiskahtaa. I-KIRJAIN mainittu: "Haltija I-KIRJAIN ajaa ei haluta jotta sisu ardor että kohta". Ainoastaan me poissa kotona; että kohta ankea ja ei arvoinen asuen. I-KIRJAIN kuulla ihmiset kärsimys, itkevä ja kirkuva. Jahka me koristeltu jotta häntäpää -lta maanalainen käytävä, me hautoa model after heilahdella ja Haltija yhteensä we: "Etsiä"! I-KIRJAIN saha ihmiset kärsimys. Kotona helvetti, ihmiset kuluttaa heidän aika huudahtava, ja ei ainoa hyväily jokseenkin toiset.

    Armas harv. ja sisarukset, I-KIRJAIN kohtuullinen johtua jotta aito että HELVETTI ON Aito. I-KIRJAIN itkeä ja itkeä, ja jahka I-KIRJAIN odotettu aikaa Haltija, Hän yhteensä we: "Estää model after jotta mikä te hankkia hiippakunta, ja ajaa ei unohtaa se".

    I-KIRJAIN etsiskellä aikaa helvetti, ja ihmiset toivoisin olevani kirkuva"Ouch! Ouch! It's ajaksi aina! it's ajaksi aina! Kipeys ja viha ajaksi aina ja aina."

    I-KIRJAIN hapantua = seur Haltija ja kallellaan Hänelle: "On paikalla kuka tahansa polveutua minun heimo kotona nyt kuluva helvetti?" Hän olla vastuussa we"I-KIRJAIN jälkisäädös ei antaa te jotta hiippakunta alkio -lta sinun heimo". I-KIRJAIN kallellaan Hänelle jälleen: "Haltija on paikalla kuka tahansa että I-KIRJAIN osata tähän?" "Jaa-ääni", mainittu Haltija ja I-KIRJAIN jälkisäädös antaa te jotta hiippakunta hänelle. Yhtäkkiä I-KIRJAIN saha nuori herra johtuen polveutua syvyys -lta helvetti: Se Alexander.

    I-KIRJAIN osata nyt kuluva nuori herra aikaa ristiretkeläinen minun aviomies ja I-KIRJAIN palvellaanko teitä kotona Dominikaani Tasavalta. Aikana että ristiretkeläinen, I-KIRJAIN kuulla ilmaista lausahtaen jotta we,"Panna jalkeilla, sisu ja kattaa Alexander joka on ohimenevä luona. Erottaa hänelle ei jotta antaa ylen nyt kuluva asia, ajaksi I'm aiheuttava hänelle kestää satunnainen". Nyt kuluva ilmaista ilmaista -lta Haltija edes jos kohta I-KIRJAIN valmis ei hiippakunta Hänelle. I-KIRJAIN yhteensä Alexander mikä Haltija yhteensä we. Nyt kuluva on kuinka hän laulaa vastaus: "Te Kristitty aari aivan hupsu. Te eksyttää ihmiset luona tehokas heidät että Jeesus Kristus on johtuen, I-kirjain, Alexander, ajaa ei arvella nyt kuluva jotta olla todenperäisyys". I-KIRJAIN yhteensä hänelle: "Alexander, Jumala kimmoisuus suorana lähetyksenä ja ajaa se pois jahka hän haluta; Alexander, te jälkisäädös aikaisin kuihtua. Hän olla vastuussa: "I-KIRJAIN olen kanssa nuori jotta kuihtua, I-KIRJAIN hiljentää hankkia usea hyvä ikä -lta juhlallisuudet model after nyt kuluva kätkeä maahan."

    Nyt kuluva satunnainen kummuta ja todella kestää ajaksi Alexander. Armas lukija, mikä ajaa te osata jokseenkin itse?

    Kolme työviikko myöhempi, Alexander kuihtua jotavastoin hän humalassa. -nsa määräasema nyt kuluva kohta -lta ahdistaa johon I-KIRJAIN saha hänelle ( helvetti). Raamattu yhdysvallat selvästi että humalassa jälkisäädös ei periä kuningaskunta -lta Jumala (Galatians 5: 21).

    Jahka etsiskellä aikaa ihmiset kotona helvetti, I-KIRJAIN hiippakunta Alexander hyökkäys luona kakkonen aikamoinen kiemurrella. Hän kirkuva"Ouch! Ouch! Ouch!" Hän ahdistaa. Hän hyväksyä we ja yhteensä we: "I-KIRJAIN laiminlyödä minun kestää satunnainen. I-KIRJAIN olen tähän nykyisin, kärsimys. Haluta, jahka te edestakainen jotta kätkeä maahan, sisu jotta minun hankkia asunto ja erottaa minun heimo jotta arvella kotona Jeesus Kristus ja jotta noudattaa -nsa sana, joten että he jälkisäädös ei johtua jotta nyt kuluva kohta -lta ahdistaa."

    Niin muodoin Haltija sadekuuro we tuhansittain -lta ihmiset joka toivoisin olevani kärsimys kotona helvetti, ja Hän yhteensä we: "Te hiippakunta, jokin -lta nämä ihmiset osata We jahka he toivoisin olevani model after kätkeä maahan. Paikalla aari hiljentää arpa -lta ihmiset model after kätkeä maahan joka astua model after katu ilman viekas johon he sisu. Osata että elämäntapa jotta taivas on erittäin ahdas, ja se jälkisäädös olla ahdas jälleen. Paikalla jälkisäädös olla hankala model after kätkeä maahan, joten että te jälkisäädös olla koska aito koska kulta, ainoastaan pelätä ei ajaksi I-KIRJAIN olen edelle -lta te kuin mahtava soturi".

    I-KIRJAIN kallellaan Hänelle: "AARI PAIKALLA KRISTITTY KOTONA NYT KULUVA Helvetti?", Hän olla vastuussa: "Jaa-ääni, ajaa te osata hän? He uskoin kotona We ainoastaan he valmis ei astua antava jotta minun Sana. Paikalla aari usea, ne Kristitty joka ainoa käydä kummuta jahka he aari kotona kankaan pingotin, kotona etu- -lta heidän ohi ja heidän heimo. Ainoastaan he aari suuresti eksyttävä itseänsä. katse -lta minun Isä hiippakunta kaikki ja Hän ymmärtää joka sana, missä te aari.  Erottaa minun ihmiset ettäit's aika he suorana lähetyksenä pyhä elinikäinen aiemmin minun Isä, aiemmin pariloida vahvasti maustettuna ja aiemmin maailma. Antaa pariloida vahvasti maustettuna has ei aivan jotta syyttää minun ihmiset; ja antaa maailma ei näyttää näppi aikaa minun ihmiset. It's jalo aika me haeskella pyhyys ja siunaus"(1 Pietari 1: 14-16)

 Järvi -lta Ampua   Niin muodoin me poissa johonkin johon paikalla järvi -lta ampua. Koska me toivoisin olevani asenne järvi, I-KIRJAIN aistia erittäin epäkelpo haiskahtaa ja Haltija yhteensä we: "Mikä te hiippakunta paikalla on järvi -lta ampua, joka on ennestään valmis ajaksi pariloida vahvasti maustettuna, epäaito naisprofeetta, ja Antichrist. I-KIRJAIN valmis ei hankkiutua nyt kuluva kohta ajaksi ihmiset, ainoastaanaivan ne joka ajaa ei arvella kotona we koska heidän Vapahtaja ja ne joka ajaa ei suorana lähetyksenä antava jotta minun sana jälkisäädös sisu paikalla (ilmestys 2014:)"

    Aikaa että aika I-KIRJAIN saha Jeesus itkevä ja Hän yhteensä we jälleen: "Paikalla aari kanssa usea ne joka aari eksynyt kuin ne joka sisu jotta taivas". Niin muodoin Jeesus sadekuuro we joukko -lta ihmiset joka toivoisin olevani kuoleva kotona pienen pieni ja Hän yhteensä we: "Etsiä! Kuinka usea aari eksynyt! Minun Kirkollinen on nukkuva huolimatta asia että Hän has maksettu minun eksponentti; Hän has minun sana ja Pyhä Aave, ainoastaanHän on nukkuva. Model after kätkeä maahanpaikalla aari ihmiset joka julistaa ettäHelvetti does ei olla. Sisu jaerottaa heidät että nyt kuluva kohta on aito".

    I-KIRJAIN erittäin l; polveutua että kohta, ainoastaan I-KIRJAIN koetella kiihottaa. Me jäljelle Haades ja me poissa jotta taivas. Me elatus model after astuva ja poissa jotta avustaa taivas. Kotona että taivas Haltija sadekuuro we aurinko ja päähenkilö ja Hän yhteensä: "Etsiä aikaa nämä päähenkilö, I-KIRJAIN herättää joka ainoa -lta heidät luona sen maine. Ajaa te hiippakunta nyt kuluva aurinko, it's luona minun eksponentti että se hohde kumpikin model after oikeamielinen ja huono. Ainoastaan paikalla jälkisäädös johtua aika jahka aurinko jälkisäädös ei korkea ikä hohde, kaikki jälkisäädös olla himmeys".

    Me poissa edelleen ja ehtiä taivas johon Jumala . Paikalla, toivoisin olevani ihana hankkia asunto. muurata -lta ne hankkia asunto toivoisin olevani erittäin jalo, -lta aito kulta ja -lta perin kivinen. Paikalla toivoisin olevani kaksitoista patoluukku -lta helmi, avulla kaksitoista enkeli. aikaa patoluukku. I-KIRJAIN ajatus I-KIRJAIN ei sisu kotona, ainoastaan Haltija odotettu aikaa we ja mainittu: "Ajaa te haluta jotta sisu kotona? " "Oi jaa-ääni Haltija! I-KIRJAIN oikeastaan haluta to."  "Niin muodoin panna kotona, ajaksi I-KIRJAIN itse olen ä" (Johannes 109:).

    Aikaa että aika I-KIRJAIN poissa kotona alusta loppuun perin patoluukku ja I-KIRJAIN saha puistikko -lta komea kukka. "Ajaa te haluta jotta sisu kotona puistikko? Niin muodoin sisu kotona ajaksi I've valmis nyt kuluva ajaksi te ja minun ihmiset". Jahka I-KIRJAIN astuva kotona, I-KIRJAIN alku jotta eliitti jokin kukka ja jotta asetella jokin kimppu. I-KIRJAIN jatkuva kotona puistikko kuin vähäinen määrä apulainen. kukka I-KIRJAIN valikoitu had usea ihonväri avulla erittäin arka haiskahtaa. Jäljessä että, Haltija vieras joku. Se by enkeli, ankara ja joten ihana että I-KIRJAIN ei kertoa. Haltija yhteensä we: "Ajaa te hiippakunta nyt kuluva ainoa, hän on Arkkienkeli Mikael, hän on ainoa joka lyijyinen minun armeija. Etsiä jälleen!" I-KIRJAIN saha mahtava armeija model after hevosenkenkä ja Haltija yhteensä we: "It's ei ihmis- armeija, ainoastaan minun Isä. Nyt kuluva armeija on aikaa hävittäminen -lta Kristitty joka aari OIKEASTAAN synnynnäinen jälleen; ajaa ei pelätä, ajaksi se on enemmän voimakas kuin ainoa joka on kotona maailma".

    Niin muodoin Hän sadekuuro we toinen enkeli. "Nyt kuluva ainoa on airut -lta Kristitty joka noudattaa minun sana". I-KIRJAIN iloinen jotta kuulla että. Jeesus yhteensä we: "Olla huomaavainen! I-KIRJAIN olen Jumala -lta Hankaaminen, Jumala -lta Mooses, Jumala -lta Elijah, Ainoa joka aiheena ampua jotta syksyinen polveutua taivas; I-KIRJAIN hankkia ei heilahdus  I-KIRJAIN olen astuva jotta esitellä te asema kotona joka minun ihmiset suorana lähetyksenä kotona nämä kestää days he koristeltu jäljelle". Haltija yhteensä we: "Olla erittäin huolellinen jokseenkin tavarat I'm astuva jotta esitellä te". I-KIRJAIN saha Kristitty joka toivoisin olevani hauras ja uupunut. Haltija kallellaan we nyt kuluva asia: "Ajaa te arvella että I-KIRJAIN kanisteri ajaa nyt kuluva Kirkollinen pois kotona sen läsnä juhla-?" Niin muodoin Hän yhteensä we,"Kristitty että I-KIRJAIN jälkisäädös ajaa pois avulla we jälkisäädös olla ihana, voittoisa, puhdas, moitteeton. Joukkoon minun ihmiset paikalla aari lies, pula -lta lempiä, minun ihmiset on erottaa. I-KIRJAIN sadekuuro te asema -lta Kristitty kotona nämä kestää days; Kas noin I'm astuva jotta esitellä te kuinka aikainen Kirkollinen suorana lähetyksenä. Ne harv. ja sisarukset toivoisin olevani kansoittaa avulla ylpeillä -lta Jumala. He alituisesti kiinni ja hartaushetki; he saarnaaja minun sana ilman jokin pelätä. Kuun taas läsnä Kristitty ajatella että I've heilahdus, he kin ajatella että Pyhä Aave has heilahdus. aikamoinen erehtyä -lta Kristitty nykyisin on asia että he suorana lähetyksenä rutiininomainen elinikäinen, aikominen luona ihmis- olemassaolo. Sen tähden he unohtaa että asia aari polveutua Pyhä Aave ja polveutua edellä. Erottaa minun palkollinen, ohi että aika has johtua jotta arvioida takainen ne rutiininomainen ohjelmoida. Tokko he ajaa, te jälkisäädös hiippakunta eksponentti -lta Jumala kotona sinun keskus, Pyhä Aave joka lastiluettelo kotona aikainen Kirkollinen. Hän jälkisäädös esiintyä allekirjoittaa, ihme ja ihme kotona erinomainen joukko, aiheuttava ehdottoman jotta aiheutua. Pyhä Aave on hiljentää sama, it's te joka hankkia heilahdus".

    Kristitty, it's jalo aika te johtua taaksepäin jotta elinikäinen -lta aikainen Kirkollinen.

    I-KIRJAIN niin muodoin jäljelle nyt kuluva ihana puistikko ja poissa jotta kaunis katu -lta Kulta ja Haltija yhteensä we: "Hipaista! Jaa-ääni it's aito Kulta. Sisu ja erottaa minun lapsi että ERITTÄIN Aikaisin, he aari astuva jotta astua model after nämä katu -lta kulta luona antaa -lta Ainoa joka kimmoisuus elinikäinen (ilmestys 2110:-15)"

    Oi! Kuinka erinomainen se on jotta astua model after ne katu -lta kulta! Jäljessä että I-KIRJAIN saha erinomainen Valtaistuin piirittää luona Enkeli., Arkkienkeli ja Serafi. He toivoisin olevani alinomaa kehuva Jumala, Ainoa joka model after Valtaistuin, lausahtaen: "pyhä, Pyhä, Pyhä on Haltija Jumala Almighty; taivas ja kätkeä maahan aari kansoittaa avulla -nsa Ylpeillä. vastuunalainen "Aika has johtua jotta häipyä jalkeilla pyhä kädenlyönti = to we ja kehua we". Aikaa sama aika I-KIRJAIN saha joki -lta kyyneltyä -lta elinikäinen virtaava polveutua Valtaistuin. I-KIRJAIN kin saha puu -lta elinikäinen ja aikaa toinen häntäpää I-KIRJAIN saha sateenkaari ja joki -lta kidemäinen. Niin muodoin, I-KIRJAIN kallellaan Haltija: "joka on model after valtaistuin?" Hän olla vastuussa: "It's minun Isä, Haltija -lta Isäntä". I-KIRJAIN yhteensä Hänelle: "Kanisteri I-KIRJAIN hiippakunta Isä", "Ei it's ei joko aika", Haltija olla vastuussa.

    Edes jos kohta I-KIRJAIN valmis ei hiippakunta Isä, Ainoa joka model after valtaistuin Mahtava. I-KIRJAIN saha jylinä ja hujaus -lta salama johtuen polveutua valtaistuin ja I-KIRJAIN kuulla kiittää. Jeesus yhteensä we: "Ajaa te kuulla nämä kiittää? Nämä aari kiittää -lta ne joka aari ostaa". I-KIRJAIN saha seitsemän enkeli., joka ainoa -lta heidät arvopaperit kulta kulho; ja seitsemän toiset ( enkeli.), joka arvopaperit toitottaa. "Haltija, joka aari nämä enkeli.?" Haltija olla vastuussa: " seitsemän nurmikeilapeli että enkeli. estää aari kansoittaa avulla viha -lta Jumala. He jälkisäädös aikaisin olla kaataa rikki ja jahka toitottaa eheä, minun Kirkollinen ( ne Kristitty joka suorana lähetyksenä antava jotta jälkisäädös -lta minun Isä) jälkisäädös olla apaja jalkeilla. He jälkisäädös ei korkea ikä olla model after kätkeä maahan aikana erinomainen ahdistus. Aiemmin Antichrist lastiluettelo itse, nyt kuluva herra -lta synti, minun Kirkollinen jälkisäädös kuulla kestää toitottaa eheä, ja he jälkisäädös kattaa we kotona kuivata (1 Thessalonians 416:).

    I-KIRJAIN paikalla, armas kaveri, kotona etu- -lta erinomainen valtaistuin, ja I-KIRJAIN valmis ei hankkia jokin ajatus -lta aika. aika myöhempi Jeesus sadekuuro we kuinka -nsa Kirkollinen ( totta uskovainen) jälkisäädös olla apaja jalkeilla! I-KIRJAIN saha kotona nyt kuluva avarakatseisuus, tuhansittain -lta ihmiset häipyä. Nyt kuluva esiintyä maailma- aava, ja TELEVISION ja radio kimmoisuus kuulumiset -lta katoaminen. Sanomalehti avulla ( aikamoinen otsikko kotona puna), kin aiheuttaa rikki kuulumiset. Haltija yhteensä we: " kuulumiset jälkisäädös aikaisin esiintyä". Tokko arvostelu -lta Minun Isä hankkia ei joko johtua päälle kätkeä maahan, it's koska -lta uskollinen Kristitty, ne joka oikeastaan lempiä me."

    Jäljessä että, I-KIRJAIN saha asu -lta herra -lta synti. Hän lausahtaen jotta asukas -lta kätkeä maahan: "I'm kasvatus te järjestys ja turva" ja heti ihmiset unohtaa tapahtuma että had kohtuullinen varattu kohta. Jeesus yhteensä we: "Etsiä tarkasti!". I-KIRJAIN saha kotona avarakatseisuus seitsemän enkeli. avulla seitsemän nurmikeilapeli. Armas kaveri, mikä tapahtumat hankala jotta kertoa; I-KIRJAIN saha enkeli. kaataa rikki seitsemän nurmikeilapeli -lta viha -lta Jumala model after kätkeä maahan. Toitottaa alku syvyys. Jumala kaataa rikki -nsa arvostelu model after asukas -lta kätkeä maahan, ja eheä kreivikunta häipyä. Haltija yhteensä we: "Etsiä! Aivan nämä ihmiset toivoisin olevani eritä -lta minun Kirkollinen, jokin toivoisin olevani ohi". Koska I-KIRJAIN valmis ei täydellisesti käsittää nyt kuluva, I-KIRJAIN kallellaan Haltija: "Kuinka on se että sinun ihmiset hankkia jäljelle joten lukuisa kotona erinomainen ahdistus? Kuinka on se että paikalla aari kin ohi joukkoon heidät, ne joka saarnaaja sinun sana?" Jeesus olla vastuussa: "Jaa-ääni, he had saarnaaja minun sana, ainoastaan he toivoisin olevani ei asuen kotona yhtäpitävyys avulla minun sana." Niin muodoin Haltija antaa we jotta hiippakunta toinen joukko -lta ohi, ja Hän yhteensä we: "Ne ohi toivoisin olevani ei julistaa minun sana koska se on kirjallinen. He ajatus että minun sana ei mukailla jotta heidän vuosisata. He had kanssa hyvin edistää jtk kohti ne joka toivoisin olevani kimmoisuus arpa -lta kymmenykset, koska he toivoisin olevani enemmän huvittaa kotona aine. Sisu ja erottaa minun palkollinen että I-KIRJAIN olen Ainoa joka vieras heidät, ja että Hopea ja Kulta kuulua jotta we ja I-KIRJAIN kimmoisuus heidät antava jotta minun mahtavuus ja ylpeillä. Erottaa heidät jotta julistaa minun sana koska se on kirjallinen. He aari usea, ne joka kimmoisuus toinen tulkinta jotta minun sana. Minun sana on minun sana, ja ei ainoa kanisteri heilahdus se. Se raivo olla saarnaaja koska se on kirjallinen. Paikalla aari usea joukkoon minun ihmiset joka väännellä minun sana ajaksi heidän oma ansaita".

    Jäljessä että, me hyökkäsivät kimppuun eteisaula kotona että veres Jerusalem ja Haltija yhteensä we: "Mikä te hiippakunta on paratiisi". Kotona Paratiisi I-KIRJAIN saha apostoli ja I-KIRJAIN kallellaan Haltija, Haltija johon on Hankaaminen? I-KIRJAIN arvata jotta hiippakunta ja entisaikainen herra, ainoastaan yhtäkkiä I-KIRJAIN saha nuori herra ikäinen jokseenkin 25 asenne ja Jeesus yhteensä we, nyt kuluva on Hankaaminen, isä -lta Kunniasana.

    Haltija vieras erittäin ihana nainen avulla by kuvaamaton ihanuus, kuin aivan ne I-KIRJAIN saha paikalla, ja Hän yhteensä we: "Nyt kuluva on Maria! Sisu ja erottaa joka aine että Maria on ei Daami -lta taivas. Kuningas -lta taivas on I-kirjain, Kuningas -lta kuninkuus, ja Haltija -lta lordin arvo; Ainoa joka says: "i-kirjain OLEN Elämäntapa, TODENPERÄISYYS JA Suorana lähetyksenä. (Johannes 14: 6-7). Sisu ja erottaa nyt kuluva SOKKO IHMISKUNTA että paikalla ei kiirastuli, ajaksi tokko paikalla ainoa, I-KIRJAIN hankkia esitellä te. Sen sijaan, paikalla on helvetti, järvi -lta ampua, perin Jerusalem, ja paratiisi joka I-KIRJAIN sadekuuro te. Ainoastaan erottaa heidät että paikalla on ei kiirastuli; erottaa heidät että IT'S LEKOTELLA POLVEUTUA Pariloida vahvasti maustettuna, PAIKALLA ON EI Kiirastuli".

    Niin muodoin Haltija valodiodi we jotta säilyttää -lta kruunata. "Nämä aari kruunata -lta elinikäinen". Haltija kallellaan we: "Mikä ajaa te hiippakunta?" I-KIRJAIN saha minun ammattiosasto Kirkollinen, uskovainen -lta että yhdyskunta, laulu ja julistaa, niin muodoin I-KIRJAIN kallellaan Jeesus: "Hän aari kaima -lta uskovainen -lta minun yhdyskunta ei kirjallinen kotona nyt kuluva kirjanpidollinen?" Ja Hän yhteensä we: "Koska -lta heidän rikkomus model after kätkeä maahan". Jäljessä aivan nyt kuluva Haltija antaa we jotta johtua taaksepäin model after kätkeä maahan.

Kas noin, I-KIRJAIN OLEN ASTUVA JOTTA JUORUTA JOKSEENKIN MINUN AVUSTAA Matkailla

    Ainoa aika me toivoisin olevani aikaa hartaushetki kokous, me toivoisin olevani kaksikymmentä kotona joukko. Koska tavallinen, me alku luona kehuva ja hartaudenharjoitus Haltija.

    Yhtäkkiä me peittää huovalla läsnäolo -lta Jumala. Se joten voimakas koska tokko me toivoisin olevani model after aika -lta Helluntai. I-KIRJAIN muistaa että minun aviomies hoivata äidin tavoin, joka on kummuta kehittynyt kotona ikääntyä ja erittäin kiintynyt kotona aikaansaada -lta Haltija johtua jotta we ja mainittu: "Bernarda, let's elatus kohista heittää aikana kehua ajaksi we're ansaitseva arpa -lta kohista". Hän aivan, koska kehua kuin eheä -lta vesiputous. Koska I-KIRJAIN jokseenkin jotta anoa minun harv. jotta elatus kohista heittää, I-KIRJAIN kuulla Haltija tehokas we: "Don't sananvalta jokin! Kotona maailma, jahka ihmiset aari ansaitseva kohista, ei kukaan hyväily, hän niin muodoin pitäisi te seis kehua?" Me niin muodoin joutua model after kehuva ja hartaudenharjoitus Haltija, ja I-KIRJAIN peittää huovalla että jokin erinomainen ajaa kohta. Yhtäkkiä I-KIRJAIN muistin mikä Haltija yhteensä we model after minun edellä matkailla: "I'll johtua taaksepäin ajaksi te".

    Aivan -lta odottamaton I-KIRJAIN saha eloisa kynttilä hulvahtaa minun koti-. Minun harv. kin saha kynttilä, ja he aivan heittää aiemmin nyt kuluva Totta ja Uskollinen Jumala. I-KIRJAIN valmis ei osata mikä jotta ajaa, ja I-KIRJAIN kohtuullinen alusta hiljentää. Että kynttilä pukea tehdä valoisammaksi, ja ajaa ihmis- asu. I-KIRJAIN had kotona etu- -lta we Haltija Jeesus Kristus joiden etsiä ihana ja ml;mellinen -lta lempiä. Model after kätkeä maahan, I-KIRJAIN hankkia ei koskaan hiippakunta moinen ihanuus model after man's kohdata. Hän johtua lakkauttaa jotta joka -lta minun harv.. Koska I-KIRJAIN jokseenkin jotta erottaa minun harv. että Haltija johtua ajaksi we I-KIRJAIN alku puhuva kotona iltti. (1 Korinttilainen 1439:-40)

    Haltija johtua lakkauttaa jotta we. Kohtuullinen luona etsiskellä aikaa we, minun aave jäljelle minun aine. I-KIRJAIN kotona kuivata ja I-KIRJAIN saha mikä tapahtumat kotona minun hankkia asunto. I-KIRJAIN saha ihmiset kaikuva minun ä kello, ja jahka minun aviomies poissa jotta olla vastuussa, kakkonen poliisi toivoisin olevani aikaa ä. poliisi mainittu: "Me kuulla että aatelisnainen kuihtua tähän; että hän me johtua". Minun aviomies yhteensä heidät ei, tähän me kattaa jotta hartaudenharjoitus ja kehua Haltija. poliisi valmis ei oikeastaan arvella, ainoastaan he ei astua. He mainittu: "Ja lyh, ajaa model after ainoastaan ajaa ei ehtiä arpa -lta kohista". I-KIRJAIN kotona kuivata jahka I-KIRJAIN saha aivan nyt kuluva.

    Jeesus ajaa we luona kädenlyönti ja me poissa jtk kohti Dominikaani Tasavalta. Jahka me ehtiä kaupunki, Haltija yhteensä we: "Paikalla aari kakkonen erinomainen sins nyt kuluva kreivikunta harjoittaa aiemmin minun Isä, noitakeino ja epäjumalanpalvelus". I-KIRJAIN saha ihmiset -lta että kreivikunta jatkuva jäljessä noita ja fetishshi...

Venezuela    Jäljessä että Haltija aiheuttaa we jotta Venezuela ja jotta Meksiko. Kotona Venezuela, I-KIRJAIN kotona kuivata avulla Jeesus, ainoastaan I-KIRJAIN saha ihmiset käännös jotta maaginen, fetishshi, ja jotta noitakeino. Kotona Meksiko I-KIRJAIN saha ihmiset kokous ja hartaudenharjoitus paha henki. Haltija yhteensä we: " hirveys -lta nyt kuluva synti has ehtiä minun Isä. edellä allekirjoittaa I-KIRJAIN kimmoisuus koska varoittava on että paikalla jälkisäädös olla by järistys kotona Meksiko tokko asukas -lta kreivikunta ajaa ei katua ja johtua taaksepäin jotta we". Jahka I-KIRJAIN johtua taaksepäin model after kätkeä maahan, I-KIRJAIN poissa jotta Meksiko ja kimmoisuus asia. ihmiset valmis ei kuunnella ja äskettäin paikalla hirmuinen järistys kotona Meksiko.

    Jahka me toivoisin olevani hiljentää kotona kuivata, Haltija yhteensä we että kädenlyönti -lta -nsa Isä hankkia venyttää rikki päälle asukas -lta kätkeä maahan. I-KIRJAIN saha aallokko avulla gigantic aalto, muistuttava epäsikiö. I-KIRJAIN kin saha hirmumyrsky tapahtumat model after kätkeä maahan. I-KIRJAIN kallellaan Haltija: "Haltija mikä jälkisäädös pukea -lta Kristitty jahka aivan nyt kuluva esiintyä?" Hän olla vastuussa: "Sisu ja erottaa heidät että, ajaksi ne joka aari uskollinen jotta we, ei kukaan -lta heidän haiven jälkisäädös olla liikuttunut". Jäljessä että Haltija aiheuttaa we jotta toinen kohta, I-KIRJAIN saha paikoitellen johon kätkeä maahan halkaistu. Haltija yhteensä we: "Usea kreivikunta jälkisäädös aikaisin olla hävittää rikki". Niin muodoin me jäljelle että kohta ja poissa jotta toinen kohta johon vedenjakaja toivoisin olevani kotona aloite. Me poissa luona nämä vedenjakaja alusta loppuun maanalainen käytävä ja ehtiä syvyys -lta kätkeä maahan. I-KIRJAIN saha erinomainen kynnys. Se ei sama koska ne I-KIRJAIN saha aikana minun edellä matkailla. Model after nämä kynnys toivoisin olevani aikamoinen kahleet. Haltija poissa jtk kohti kynnys, ja jäljessä hän had kaukainen kahleet, Hän antaa we kotona alusta loppuun maanalainen käytävä.

    Armas harv. ja sisarukset, I-KIRJAIN saha tuhansittain -lta ihmiset, avulla heidän johtaa heittää, uupumus repeytynyt kamppeet. He toivoisin olevani kahlehtia, avulla aikamoinen kahleet joiden kohista lyijyinen jotta huonokuuloisuus. Niin muodoin I-KIRJAIN mainittu: "Haltija, mikä does nyt kuluva alhainen?" Hän olla vastuussa: "Aivan nämä ihmiset ja naisväki aari model after heidän elämäntapa jotta helvetti". Joukkoon ne joka toivoisin olevani model after heidän elämäntapa jotta helvetti, I-KIRJAIN saha minun aviomies vanhempi lähimmäinen, Adolfo. Hän hankala herra, hän käytetty jotta panna avioliitto- ja erota jahka hän palvelukseen halutaan, ja hän käytetty jotta kiroaminen Jumala. Niin muodoin I-KIRJAIN alku yllä avulla Haltija jotta antaa we sisu taaksepäin model after kätkeä maahan ja kiellellä Adolfo että hän astuva jotta helvetti, ainoastaan Haltija valmis ei olla vastuussa we. Jälleen I-KIRJAIN saha Adolfo ja -nsa aviovaimo jalka- alusta loppuun maanalainen käytävä. He toivoisin olevani aikaa hioa -lta helvetti. I-KIRJAIN ajaa avulla Haltija jälleen jotta antaa we sisu taaksepäin model after kätkeä maahan ja erottaa ihmiset mikä I-KIRJAIN hankkia hiippakunta. Haltija häipyä -nsa kädenlyönti jalkeilla ja mainittu: "Sisu ja erottaa heidät että aika on lähes aikana". Hän mainittu jälleen: "Tuhansittain ja tuhansittain -lta ihmiset jälkisäädös sisu jotta helvetti, Adolfo's aika on aikana, hän on astuva jotta kuihtua".

    Jahka I-KIRJAIN johtua model after kätkeä maahan, minun lähimmäinen kotona ertaa, Adolfo valmis ei haluta jotta heilahdus -nsa elämäntapa -lta asuen. Ainoa aika, hän joutuin johtua koti- polveutua aikaansaada ja mainittu jotta -nsa aviovaimo: "I-KIRJAIN can't aikaansaada jokin korkea ikä, jokin on tehokas we että I'm astuva jotta kuihtua". -nsa aviovaimo olla vastuussa: "It's koska te aari humalassa koska tavallinen että you're lausahtaen nyt kuluva". Kumpikin -lta heidät poissa jotta alusta. Jokin pöytäkirja myöhempi, hän had avarakatseisuus. Kotona häntä avarakatseisuus hän saha häntä aviomies ja hän kotona maanalainen käytävä, kamppeet avulla kehno kamppeet, ja astuva jotta helvetti. Hän kuulla Haltija tehokas häntä: "Aika ajaksi kumpikin -lta te on aikana".

    Jahka I-KIRJAIN hiljentää kotona kuivata Haltija yhteensä we: "Ajaa te osata hän I-KIRJAIN aiheuttaa te tähän ajaksi avustaa aika? Se jotta esitellä te että aikana sinun edellä käynti, joukko -lta eksynyt l;sitellä kuin nyt kuluva aika".

    Yhtäkkiä, Jeesus ja I-KIRJAIN jäljelle että kohta jotta edellä taivas, ja niin muodoin jotta avustaa taivas. Jahka me ehtiä kolmannes taivas, I-KIRJAIN saha enkeli. hommaava polveutua ainoa band jotta toinen; niin muodoin I-KIRJAIN kallellaan Haltija: "Hän aari nämä enkeli. kotona aloite?" Jeesus olla vastuussa: "It's totta että minun enkeli. aari kotona aloite tähän, ainoastaan I'm astuva jotta esitellä te kuinka kätkeä maahan on kin kotona aloite. Olla huolellinen koska usea paha henki hankkia hyökätä kätkeä maahan. pariloida vahvasti maustettuna on tuima vastaan Kristitty koska hän has vähäinen määrä aika jäljelle".

    Haltija antaa we jotta hiippakunta ne paha henki kotona hirmuinen kiukku, ja Hän yhteensä we: "Ne paha henki te hiippakunta aari paha henki -lta aviorikos. He jälkisäädös hyökkäys tuhansittain -lta Minun palkollinen ja usea jälkisäädös syksyinen ardor että synti. Ajaa te osata hän pariloida vahvasti maustettuna menestyä kotona aiheuttava minun palkollinen jotta syksyinen? Se on koska minun palkollinen ajaa ei kimmoisuus we aivan ylpeillä. He hiipiä minun ylpeillä ja pukea kopea. Model after ylin -lta että, heidän suorana lähetyksenä kotona erinomainen henki- häiritä. He valmis ei muodostaa heidän koti-ikävä avulla viisaus." (1 Timotei 211:-14)

    I-KIRJAIN saha tuhansittain -lta enkeli. että I-KIRJAIN ei laskea, paikalla toivoisin olevani usea -lta heidät valmis ajaksi taistella. Niin muodoin Jeesus yhteensä we: "Kas noin I'm lennättää nämä tuhansittain -lta enkeli. model after kätkeä maahan jotta suojata minun ihmiset. Kotona nämä kestää days, I-KIRJAIN jälkisäädös kahdentaa suojelus jälkisäädös olla kahdentaa. Saatana kin jälkisäädös kahdentaa -nsa tehdä hyökkäys, ainoastaan te pitäisi ei unohtaa että sinun Jumala on erinomainen ja mahtava. Tokko te aari oheisena seuraa jotta Hänelle ei ensinkään jälkisäädös esiintyä jotta te".

    Haltija niin muodoin aiheuttaa we jotta toinen kohta. Paikalla, I-KIRJAIN saha huikea esittää aimo avulla kulta kantaa kultatuolissa. Model after joka kantaa kultatuolissa, maine kirjallinen, ja aamutakki -lta hienosti asettaa riviin kin kohta. Kotona etu- -lta joka kantaa kultatuolissa, model after esittää I-KIRJAIN saha kruunata. Niin muodoin I-KIRJAIN arviointi että paikalla kantaa kultatuolissa että suurempi kuin toiset. Kotona etu- -lta että kantaa kultatuolissa huikea kupata kotona kulta. Jeesus yhteensä we jotta sisu ja hiippakunta mikä on kotona kupata. Se ml;mellinen -lta viini, valmis jotta olla anniskella. Jeesus yhteensä we: "Ajaa te osata hän viini on valmis jotta olla anniskella? Sisu jaerottaa minun ihmiset että I-KIRJAIN olen aikaa ä, I'm johtuen aikaisin".

    Haltija kimmoisuus we aamutakki -lta hienosti asettaa riviin ja kruunata. I-KIRJAIN hivuttaa aamutakki ja kruunata, niin muodoin Haltija aiheuttaa we jotta toinen kohta johon I-KIRJAIN saha tavarat kuin kotona heijastaa. Hän yhteensä we: "Paikalla ei kumpikaan petsata ei myöskään laskos model after sinun aamutakki, isn't se? Ei kukaan jälkisäädös astua alusta loppuun nyt kuluva ä ei myöskään ajaa kohta aikaa nyt kuluva esittää, ellei hän on kamppeet kuin nyt kuluva. Jokin joukkoon minun ihmiset model after kätkeä maahan hankkia saasta heidän iltapuku. Toiset hankkia kurttuinen iltapuku, ja hiljentää toiset hankkia arvioida ed. syrjään lausutut sanat, ja hankkia unohtaa heidät. Erottaa minun ihmiset että it's aika he uupunut heidän iltapuku, rauta heidät ja ajaa heidät taaksepäin. Kristitty pitäisi anoa Pyhä Aave jotta auttaa heidät säilö heidän iltapuku kotona hyvä juhla-, koska Kuningas jälkisäädös aikaisin hummata Avio Illallinen kotona -nsa Isä kuningaskunta".

    I-KIRJAIN johtua polveutua erota heimo ja I-KIRJAIN enentyä jalkeilla avulla minun isä. Minun hoivata äidin tavoin erittäin hengellinen nainen. Koska ajaksi minun isä, hän uskoin kotona ei ensinkään. I-KIRJAIN hankkia sisar joka on kotona katolilainen luostari, ainoastaan I-KIRJAIN osata että Jeesus jälkisäädös aikaisin ajaa häntä rikki -lta että ja hän jälkisäädös julistaa Evankeliumi avulla we. I-KIRJAIN pyytää hartaasti arpa ajaksi häntä. Jahka I-KIRJAIN ajatteleva jokseenkin minun hoivata äidin tavoin elinikäinen kotona että mystikko uskonto, aikana minun edellä matkailla kotona paratiisi, I-KIRJAIN julkinen kuuluttaja aiemmin Haltija ja yhteensä Hänelle: "Haltija minun hoivata äidin tavoin on eksynyt, joko I've saarnaaja Evankeliumi jotta häntä ainoastaan hän won't kuunnella. Enemmän ja enemmän hän on pitää tiukasti kiinni jotta että pakana- uskonto". Haltija olla vastuussa we: "I-KIRJAIN jälkisäädös paitsi sinun hoivata äidin tavoin, ainoastaan I-KIRJAIN jälkisäädös ajaa häntä koti- heti erilaisesti hän jälkisäädös syksyinen taaksepäin ardor synti ja sisu jotta helvetti. Ajaksi nyt kuluva ajatella järkevästi, koska aikaisin koska hän on muuttaa, hän jälkisäädös kuihtua jokin aika myöhempi ja johtua tähän, kotona paratiisi".

    Jahka I-KIRJAIN johtua taaksepäin model after kätkeä maahan, I-KIRJAIN hartaushetki, julkinen kuuluttaja, humina, huomauttaa Haltija lupaus hän kimmoisuus we, ainoastaan I-KIRJAIN saha minun hoivata äidin tavoin joka enemmän ja enemmän monimutkainen kotona epäjumalanpalvelus -lta häntä uskonto. Ainoa aika Jumala käytetty minun poika jotta käännynnäinen minun hoivata äidin tavoin. Kohtuullinen kolme days jäljessä häntä jalostus, hän kuihtua; kehua Haltija!

    Aikana minun avustaa matkailla kotona paratiisi Haltija yhteensä we: "Etsiä, mikä minun kita says, minun kädenlyönti toteuttaminen se". I-KIRJAIN saha minun hoivata äidin tavoin kotona että ihana paratiisi; hän joukkoon toinen naisväki. Niin muodoin Haltija valodiodi we kotona by kohta kotona paratiisi. Paikalla I-KIRJAIN saha tuhansittain -lta lapsi kamppeet kotona munanvalkuainen joka toivoisin olevani kehuva ja ylistää Haltija. Jeesus yhteensä we: "Nämä lapsi aari ne joka hankkia epäonnistua luona vanhemmat ja rikoksentekijä hoitaa. Babies että ihmiset hävittää samalla kun he aari hiljentää kotona heidän hoivata äidin tavoin kohtu, ja että aari perustaa kotona dustbins ja virrat, aari tähän kotona taivas."

    Armas harv. ja sisarukset, itsepäinen jotta mikä te ajatella, ajaksi Haltija sikiö on ihmis- olemassaolo polveutua idea, polveutua edellä aika -lta merkityksellisyys.

    Jeesus yhteensä we jälleen: "Bernarda, aikaansaada ajaksi I-KIRJAIN olen sinun kesto. Nyt kuluva asia has jotta olla kustantaja ardor eheä maailma. It's asia ajaksi Kristitty, ohi, ja ajaksi aivan asukas -lta kätkeä maahan, käsittävä te. Antaa hänelle joka on pyhä jatkaa jotta olla pyhä."

    Aikaa että aika patoluukku -lta taivas toivoisin olevani säilykerasian avaaja. Paikalla ihana liukuportaat. Jeesus vieras tuhansittain -lta enkeli. joka johtua, ja niin muodoin Haltija vaimonsa we jotta minun koti-.

    Jahka me koristeltu koti-, I-KIRJAIN saha minun aviomies ja Kristitty harv. joka toivoisin olevani odotus ajaksi minun aave jotta johtua. I-KIRJAIN odotettu aikaa minun aineellinen aine että jäädä model after kätkeä maahan, ja I-KIRJAIN yhteensä Haltija että I-KIRJAIN ajaa ei korkea ikä haluta nyt kuluva aine. Haltija yhteensä we: "Te sisu taaksepäin jotta taivas avulla we ajaksi se on ei sinun aika joko. Te hankkia jotta erottaa minun ihmiset edellä mikä te saha kotona aste ajaksi heidät jotta panna valmis". Avulla voimakas ilmaista, Hän yhteensä we: "Astua ja kokea elinikäinen, I-KIRJAIN olen elpyminen ja elinikäinen, hän joka arvella kotona We, jos kohta hän toukokuu kuihtua, hän ehtoa suorana lähetyksenä(Johannes 11: 25-26).

..................................kehotusAsia?  Let's Juoruta...Kehotus 2


jotta osata kuinka te kanisteri hankkia oma- suhde

avulla Jeesus Kristus herättää

1-888-KAIVATA- Hänelle eli 1-888 JEESUS 2000
Että on 1-888-633-3446