előtt 1878

őstörténet

1878-1905

letelepedés

1905-1940

út és Korlát

1940-1955

rossz Idő

1955-1965

transzformáció

1965-2000

kiterjedés

2000-Most

korszerű

haza

 

 

KOR Én: ELŐTT 1878: Őstörténet

Ez a történet -ból egy város melyik ugrott megjelöl között a szubtrópikus lombozatés eláraszt -on Virágos part -ból Öböl -ból Mexikó, körülbelül harminc mérföldek észak-ból Ledöngöl és Csitt!. Petersburg. -ban ezek környezet született Hudson, Virágos -ban 1878. Takarékosan, Hudson birtokol egy tarka karrier. "ez város felnőtt lassanaztán tapasztalt egy fellendülés, akkor volt leterít. Ember tud megtanul nagyon -bóltörténelem ebből hely, nem anyag milyen gyakran egy van legyőz, ő tud mindig visszajönha a sajátos erőfeszítés van tesz előre"

EGY meglepő szám -ból emberi létezők amit volna tudni ez partot ér. Ott volna egyenletes néhány híres egyek. Napló hanglemezek -ból Hernando Ellen- Soto és Stici Ellen- Oroszlánszerű (1513), mindkettő Spanyol explorers,state  amit ők átlós vonal a Pithlachascotee Folyó és mi van most északnyugat Húsvéti megye Előtt Isaac Hudson jött itt és olvasztott a város, ez szubtrópikuspartot érvolt a gyakran látogat -ból pusztaság állatok, és később (1700's) Mag- Indiánok... akkor szájhős kalózkodik... gondos Polgárháború blokád futók... és végül, határozott betelepülő vezetett mellettmiszter Hudson maga.  kalózkodik voltak aelső phantomlike csoport -hoz gyakran látogat ezek part, különböző -ból the1600 -1800's.

                 

 

Ezek valóságos élet kalózkodik voltak tengerész- férfiak, ki használt a sok beeresztések, beboltozés árterületek -ból jövő Hudson részére fed- megjelöl közben -uk törvénytelen tevékenységek. Ezek árnyas számolás alkalmazott a mérhetetlenség -ból unpatrolled Öböl ott ahol voltvolt kicsi véletlen -ból szerzés megfogott. Tehén Folyó, Ló Sziget, Hudson Babér,Cédrusfa Sziget, Szurony Pont, Fillmun's Árterület, Álmos Lagúna... hát akkor ezekhatárkő részére helyi szalmakalap nem nevek egyáltalán. És igen, ezek kalózkodik Tetteltemet kincs. Ló Sziget van a észrevesz említett a leg--bb gyakran mint a temetés hely-ból vagyon -ból homályos múlt. Tény vagy képzelgés? Régi Hudson lakó akarat bizonyíta ténynek amit Ló Sziget hozzászokott tart a megijeszt -ból sok ásás mellett kincsvadászok miért Egyikezek vadászok voltak ihletett -nél régi történetek... vagy ők voltak a descendents -ból kalózkodik maguk... vagy talán egyenletes emberek ki egy kincs térkép azzal a céllal, hogyelhelyez a zsákmány? We'll talán soha tud, de valaki volt csinálás egy borzasztósorshúzás -ból ásás szigeten.

    "közben a Polgárháború (1861-65), Virágos volt része a Szövetségbe tömörít Államok-ból Amerika, küzdelem a busznak Amerikai Egyesült Államok.2"  a Államszövetség használta Hudson parti terület részére a pontos ugyanaz dolog amit a kalózkodik tett korábbi... -hoz eldug és teljesít -uk rejtett hadgyakorlat. Csendes, goastlike összeköt -ból Déli harcosok,működő főleg éjjel, snuck élethez szükséges hitel múlt Szakszervezet ágyúnaszád rendőrjárőrök mindenmentén a Húsvéti partvonal, -val a cél -ból szerzés őket -hoz lakó belsőküzdelem -on elhelyez szeret Vicksburg. Só volt egy őrnagy szükségesség és volt megszerez -on mi akar később lenni 'Port Gazdagabb hátsórész Gulfview Fakalapács -nél 'Old Só Bánya

 

   

 

Emlékszik, a terület volt csendes csak egy óriási nyúlik -ból vadon és víz. Végül,némelykorai Fehér betelepülő másik részektől -ból Virágos jött átmenő a terület -ban1860's-70's -nélegyetlen path,the  Régi Só Út -ban Kikötő Gazdagabb. Ők hozzászokott hal a partonés enged sósvíz párolog -ban serpenyők. Idő és Mag- Indiánok volna temetés -uk halott itt óta a 1300's és 1700's illetőleg. Egy régi Indiai temetés talaj van elhelyezett -onBáj Emlékmű Kert, -on nyugat oldal -ból MINKET 19 nearDenton  Ave., -ban Hudson.

 

 

Themarker  -ból Indiai Temetés Talaj -on Báj Emlékmű Kert távoli MINKET 19

 

 

 

 

Következőrész Letelepedés -ból Város------------->

 

 

előtt 1878

őstörténet

1878-1905

letelepedés

1905-1940

út és Korlát

1940-1955

rossz Idő

1955-1965

transzformáció

1965-2000

kiterjedés

2000-Most

korszerű

haza

 

\