Hjem

Bernarda Fernandez

 


Gjøre seg klar for det Lord's Snart Retur!
"5 Dager inne Himmelen og Helvete"

avBernarda Fernandez

Bernarda Fernandez MP3 Bernarda Fernandez WMA

Engelske ( multiple sclerosis- Ord .DOC)  /  
engelske()
Polsk Oversettelse ( multiple sclerosis-Word.DOC) polsk polsk() Polen

russisk HTML

 


http:/www.freecdtracts.com/attest/bernarda_fernandez.html

/

Teksten du er om å lese, er det for det første del av det attest av søster Bernarda Fernandez, hvem var privilegium å bli tatt av Jesus Christ å besøk morgendagen verden 

Falle i staver opp på flagg for oversettelse

Serbia rumensk Russland snyte Brasil Slovenia Hellas Danmark porselen 1/2 esperanto
phillipines Island indonesia Finland Norge Sverige Kroatia Ungarn Polen chek BulgariaDENNE ER DET ATTEST AV MEG FOR DET FØRSTE Reise

    Idet Jeg var ikke følelsen frisk det morgen, meg husband nektet dra avsted meg opp på meg egen og gå på arbeide. JEG sa seg det Jeg var ikke alene. Etter han igjen, JEG filt det Jeg var døende. Så JEG bestemte å telefon noen av meg venner, og meg moder- inne- rett. Meg moder- inne- rett svarte: "Bernarda, God ville velsigne du dags dato, ikke vær redd". Det likt svaret kom fra en annen bror inne Christ det JEG telefon, bortsett fra han addert: "Bernarda stå opp fra din seng og praise det Lord, skrik å Seg og vidunderlig Seg".

    Så, til tross for meg mangel på styrke JEG cried å det Lord ordtak: "Lord Du er meg styrke, komme og hjelpe meg". JEG forsøkt å stå opp, bortsett fra meg styrke igjen meg. Meg stemme kunne ikke lenger være hørt bortsett fra inne meg sjel Jeg var gråten å det Lord å hjelpe meg siden Jeg var døende. Plutselig meg rom var oppramsing opp av en lyset hvilke noe som en gi avskjed. Med det samme meg rank forsvinne og JEG så engler nedadgående og gåing inne meg rom. JEG kunne høre seg klare snakker å hverandre, og plutselig en praktfull tilværelse opptrådte, flere praktfull enn engler. Han var påkledt inne Hvit med en gylden sash. Opp på Hans brystkasse var skrevet inne gullet: "de troende OG Avrette". Hans ansikt viste mildhet og Elske. Jesus det CHRIST var foran meg, kongen av Kingston og det Lord av lords. Velsigne være Hans navnet!

    Jesus tilnærmelser meg, berørt meg leder og sa meg: "JEG er Jesus hvem døde til deres. Betrakte disse merkene inne meg hendene, de er fremdeles der til deres. JEG kom ned av meg tronen av prakten å snakke med du; der er mange ting inne din livet å reparere. Du er lat og hissig. Dessuten, JEG ønsker ikke 25% Kristen heller ikke 95%, bortsett fra 100%. Hvis du vil gjerne gå til himmels, du har å bli hellig idet JEG meg selv er hellig; JEG kom å ta du for en reise".

New York By    JEG anmodet Seg: "Lord er den en misjonsstasjon reise?" Han svarte"Nei". Så Han tok meg av meg hendene og løftet meg opp, og snakket å meg med enkelhet og Elske. Han brakt meg så langt som meg vinduer, Han sett for byen av Ny-York og JEG så bedrøvelse opp på Hans ansikt. Han wept og sa: "Meg Ord er frisk belærende, bortsett fra folk lytter ikke. Det sin av denne by har nådd Meg Far".

    Byen var innholdsrik homosexuals; i mellom dem var Politikerne. Det Lord sa meg: "Det er en annen Sodom, bortsett fra JEG er i live og det vurderinger av Meg Far ville snart ramme denne by". Så JEG knelt tidligere det Lord stund gråten og Han sa meg: "Ikke vær redd. Når dom faller på denne verden, meg Kirken ville ikke lenger være på jord". Han så smal avsats meg atter i retning meg seng og anmodet meg å telefon en bror fra meg samle seg. Han ga meg navnet av det så bror. Han så anmodet meg å fortelle seg det meg sprit ville komme ute av meg kropp, og det de burde ikke bringe meg korps å det gjestfrihet eller å det alle begravelsessermoni. I stedet, de burde fortelle meg husband å tillit det ettall hvem er oppstandelsen og livet (John 11: 25). Det Lord sa meg atter: "JEG hvem gir livet, JEG ta din sprit bortsett fra du ville komme igjen og fortelle folkets å tillit meg fullt ut. Det ettall hvem mene inne meg ville aldri dø" (John 1126:). Han strakk Hans hendene og JEG så det en annen kropp kom ute av meg. Jeg var påkledt inne hvit og Jeg var lysende like det Lord, Han sa meg: "blikk Denne er kroppen det Kristen hvemlyde meg Ord ville snart ha".

    JEG innsett det JEG kunne erfare veggene. Det Lord hvem holdt meg av meg hånd sa: "Blikk"! Når JEG vendt, JEG så meg kropp uten sprit. Han forklart å meg det meg fysisk kropp var verdiløs, den var ikke annet enn støv, og det for død den ville bli støv atter, idet alle fysisk kropp. Han addert det det ny kropp JEG fikk var en vidunderlig ettall hvilke er ånden Han ga å mann. JEG tanke Han ville innlede meg likefram å himmelen, bortsett fra den var ikke saken. Vi etterkommeren igjennom en tunnel neden jorden, og når nær forestående en bestemt sted JEG kunne of en unbearable lukt. JEG sa: "Lord JEG ønsker ikke å gå inn i det sted". Bortsett fra vi gikk inne; det sted var mørk og ikke verdt lever. JEG hørt folk lider, gråter og skriket. Når vi fikk til det siste av det tunnel, vi satt opp på en gynge og det Lord sa meg: "Blikk"! JEG så folk lider. Inne helvete, folk bruke deres tid gråten, og ingen bekymrer om andre.

    Kjære bror og søster, JEG rettferdig kom å realisere det HELVETE ER Virkelig. JEG wept og wept, og når JEG sett for det Lord, Han sa meg: "Holde hva du har sett, og glemmer ikke den".

    Jeg var ser for helvetet, og folk skrek"au au Det er for noen gang! det er for noen gang! Smerte og hatet for noen gang og noen gang."

    JEG vendt mot det Lord og anmodet Seg: "Er der noen fra meg slekt i denne helvete?" Han svarte meg"Jeg vil ikke tillate du å se en medlem av din slekt". JEG anmodet Seg atter: "Lord er der noen det JEG vite her over?" "Ja", sa det Lord og Jeg vil tillate du å se seg. Plutselig JEG så en ungt menneske komme fra det dybden av helvetet: Den var Alexandria.

    JEG kjente denne ungt menneske med ett kampanjen meg husband og JEG være til stede inne Dominerende Republikken. I løpet av det kampanjen, JEG hørt en stemme ordtak å meg,"Stå opp, dra ut møte Alexandria hvem er forbikjøring av. Fortelle seg ikke for å vrake denne beskjed, for Jeg er ga seg en siste sjanse". Denne stemme var stemmen av det Lord selv om JEG så ikke Seg. JEG sa Alexandria hva det Lord sa meg. Denne er hvor han reagert: "Du Kristen er alle idioter. Du lure folk av forteller seg det Jesus Christ kommer, Jeg, Alexandria, tror ikke denne å bli riktigheten". JEG sa seg: "Alexandria, God gir bo og tar den fjerne når han ønsker; Alexandria, du ville snart dø. Han svarte: "JEG er også ung å dø, JEG fremdeles ha mange fint år av festivities på denne jord."

    Denne sjanse var godt og grundig det vare for Alexandria. Kjære leseren, hva vil du vite om du selv?

    Tre uker etter, Alexandria døde stund han var beruset. Hans bestemmelsessted var denne sted av pine der hvor JEG så seg ( helvete). Bibelen fastslår klare det full ville ikke arve det Kingston av God (Galatians 5: 21).

    Når ser for folk inne helvete, JEG kunne se Alexandria angriper av to stor ormer. Han skrek"au au au" Han var pine. Han annerkjent meg og sa meg: "JEG forsømt meg siste sjanse. JEG er her over dags dato, lider. Behage, når du komme tilbake til jorden, gå til meg huset og fortelle meg slekt å tro på Jesus Christ og å lyde Hans ord, i den grad at de ville ikke komme til denne sted av pine."

    Så det Lord viste meg tusenvis av folk hvem led inne helvete, og Han sa meg: "Du forstår, noen av disse folk kjente Meg når de var på jord. Der er fremdeles mange mennesker på jord hvem gå på gaten uten å vite det der hvor de gå. Vite det måten å himmelen er meget trangt innløp, og det er alt trangt innløp atter. Der ville være vanskeligheter på jord, i den grad at du ville være idet ren idet gullet, bortsett fra rank ikke for JEG er foran du like en mektig kriger".

    JEG anmodet Seg: "ER DER KRISTEN I denne Helvete?", Han svarte: "Ja, vil du vite hvorfor? De trodde inne Meg bortsett fra de gikk ikke alt etter meg Ord. Der er mange, dem Kristen hvem bare oppføre seg frisk når de er inne det mal, foran deres fortid og deres slekt. Bortsett fra de er høyeste lure dem selv. Det eyes av meg Far se alt og Han forstår enhver ord, overalt hvor du er.  Fortelle meg folk detdet er tid de bodde en hellig livet tidligere meg Far, tidligere djevelen og tidligere verden. Utleie djevelen har nei rett til anklage meg folk; og utleie verden ikke peker finger i min alder folk. Det er på høye tid vi søkte hellighet og innvielsen"(1 Peter 1: 14-16)

 Innsjø av Gi avskjed   Så vi gikk et eller annet sted der hvor der var en innsjø av gi avskjed. Idet vi henvendte deg innsjøen, JEG of en meget dårlig lukt og det Lord sa meg: "Hva du forstår det er en innsjø av gi avskjed, hvilke er allerede moden til djevelen, det false prophet, og antikristen. JEG bydde ikke forberede denne sted for mannskap, bortsett fraalle dem hvem tror ikke inne meg idet deres Bevarer og dem hvem lever ikke alt etter meg ord vil nå langt der (Revelation 2014:)"

    På det øyeblikk JEG så Jesus gråter og Han sa meg atter: "Der er også mange dem hvem er bortkommet enn dem hvem gå til himmels". Så Jesus viste meg antallet av folk hvem var døende på minuttet og Han sa meg: "Blikk! Hvor mange er bortkommet! Meg Kirken sover til tross for det fakta at Hun har mottatt meg makt; Hun har meg ord og det Hellig Sprit, bortsett fraHun sover. På jordder er folk hvem belærende detHelvete er ikke eksisterer. Dra utfortelle seg det denne sted er virkelig".

    Jeg var meget langt fra det sted, bortsett fra JEG kunne stemning heten. Vi igjen det Hades og vi gikk å himmelen. Vi holdt opp på går og gikk å sekundet himmelen. Inne det himmelen det Lord viste meg solen og det stjernen og Han sa: "Betrakte disse stjernen, JEG ringe hver ettall av seg av dens navnet. Vil du se denne sol, det er av meg makt det den skinner begge to på rettferdig og ondskapen. Bortsett fra der ville komme pr. dag når solen ville ikke lenger skinne, alt ville være mørke".

    Vi gikk fremme og nådd det himmelen der hvor God lever. Der, var skjønn bebyggelse. Veggene av dem bebyggelse var meget høy, av ren gullet og av kostbar sten. Der var tolv portene av perlen, med tolv engler for utgangene. JEG tanke JEG kunne ikke gå inn, bortsett fra det Lord sett for meg og sa: "Vil du gå inn? " "Oh ja Lord! JEG virkelig ønske to."  "Så komme inn, for JEG meg selv er døren" (John 109:).

    På det øyeblikk JEG gikk inn gjennom en kostbar port og JEG så en hage av praktfull blomster. "Vil du gå inn haven? Så gå inn for Jeg har ferdig denne for du og meg folk". Når JEG gikk inne, JEG begynte å hakke noe blomster og å ordne noe samling. Jeg var running inne haven like lite piken. Blomstene JEG plukket fikk mange fargene med en meget hyggelig lukt. Etter det, det Lord alarmert noen. Den var en englen, kraftig hvorfor skjønn det JEG kunne ikke beskrive. Det Lord sa meg: "Vil du se denne ettall, han er det Archangel Michael, han er det ettall hvem innlede meg hæren. Blikk atter!" JEG så en mektig hæren opp på hest og det Lord sa meg: "Det er ikke en tøddel human hæren, bortsett fra meg Far. Denne hæren er til rådighet for Kristen hvem er VIRKELIG født atter; ikke rank, for det er en flere kraftfull enn det ettall hvilke er på jorden".

    Så Han viste meg en annen englen. "Denne en er som det messenger av Kristen hvem lyde meg ord". Jeg var lykkelig over høre det. Jesus sa meg: "Være oppmerksom! JEG er det God av Avsliting, det God av Moses, det God av Elijah, det Ettall hvem forårsaket gi avskjed å falle fra himmelen; JEG ha ikke forandret  JEG skal viser du betingelsen i hvilket meg folk høre hjemme i disse vare dager de har fikk igjen". Det Lord sa meg: "Være veldig forsiktig med tingene Jeg er går å viser du". JEG så Kristen hvem var svak og kjedelig. Det Lord anmodet meg denne spørsmål: "Vil du er av den mening at JEG kanne ta denne Kirken fjerne i sin gave begrunne?" Så Han sa meg,"Kristen det Jeg vil ta fjerne med meg ville være vidunderlig, triumferende, flekkfri, skyldfri. Blant meg folk der er lies, mangel på elske, meg folk er delt. JEG viste du betingelsen av Kristen inne disse vare dager; Nå Jeg er går å viser du hvor det tidlig Kirken bodde. Dem bror og søster var fylte med det prakten av God. De konstant sikre og bønn; de belærende meg ord uten alle rank. Mens derimot gave Kristen overveie det Jeg har forandret, de likeledes overveie det det Hellig Sprit har forandret. Det stor feil av Kristen dags dato er det fakta at de bo en praksis livet, plan av mennesket. Derfor de har glemt det beskjedene er fra det Hellig Sprit og fra oven. Fortelle meg tjeneren, det fortid det tiden er kommet å putte bak dem praksis planer. Hvis de vil du, ville se makten av God inne din midst, det Hellig Sprit hvem var lasteliste inne det tidlig Kirken. Han ville utføre underskriver, miracles og lurer på inne stor antallet, forårsaker den døde å stige. Det Hellig Sprit er fremdeles det likt, det er du hvem ha forandret".

    Kristen, det er på høye tid du kom rygg til livet av det tidlig Kirken.

    JEG så igjen denne skjønn hage og gikk å det henrivende gate av Gullet og det Lord sa meg: "Berøring! Ja det er ren Gullet. Dra ut fortelle meg barn det MEGET Snart, de er går å gå på disse gate av gullet av hånden av det Ettall hvem gir livet (Revelation 2110:-15)"

    Oh! Hvor stor det er en å gå på dem gate av gullet! Etter det JEG så en herlig Tronen omgitt av Engler, Archangels og Seraphs. De var kontinuerlig praising God, det Ettall hvem var på Tronen, ordtak: "hellig, Hellig, Hellig er det Lord God Allmektig; himmelen og jord er fylte med hans Prakten. samarbeidsvillig "Tiden er kommet å løfte hellig hendene ufortalt meg og praise meg". Samtidig JEG så floden av vannet av livet tilstrømmende fra tronen. JEG likeledes så treet av livet og for det annet end JEG så regnbuen og floden av krystallklar. Så, JEG anmodet det Lord: "hvem sitter i tronen?" Han svarte: "Det er meg Far, det Lord av Vert". JEG sa Seg: "Kanne Jeg skjønner faren", "Nei det er ikke på ennå tid", det Lord svarte.

    Selv om JEG så ikke faren, det Ettall hvem var på tronen var Mektig. JEG så tordenet og blinklys av letthet komme fra tronen og JEG hørt praises. Jesus sa meg: "Vil du høre disse praises? Disse er det praises av dem hvem er løse inn". JEG så syv engler, hver ettall av seg avholde en gylden bolle; og syv andre ( engler), hver avholde en trompet. "Lord, hvem er disse engler?" Det Lord svarte: "Det syv boller det englene avholde er fylte med det wrath av God. De ville snart være sjenket helt igjennom når trompetene lyd, meg Kirken ( dem Kristen hvem bo alt etter det ville av meg Far) ville bli overrasket opp. De ville ikke lenger være på jord under stor trengselen. Tidligere antikristen lasteliste seg, denne mann av sin, meg Kirken ville høre det vare trompeter lyd, og de ville møte meg inne luften (1 Thessalonians 416:).

    Jeg var der, kjære venn, foran en stor tronen, og JEG hadde ikke alle forestilling av tid. Et øyeblikk siden Jesus viste meg hvor Hans Kirken ( sannheten mene) ville bli overrasket opp! JEG så i denne syn, tusenvis av folk forsvinner. Denne skjedd verden- bred, og TV og radio ga meddelelsene av det forsvinningen. Aviser med ( stor overskriftene inne rød), likeledes tatt frem meddelelsene. Det Lord sa meg: "Meddelelsene ville snart finne sted". Hvis det vurderinger av Meg Far ha ikke ennå møte jorden, det er med hensyn til den troverdige Kristen, dem hvem virkelig elske me."

    Etter det, JEG så fremkomsten av mannen av sin. Han sa å beboerne av jorden: "Jeg er bringe du fred og sikkerheten" og med det samme folk glemte begivenheten det fikk rettferdig tatt sted. Jesus sa meg: "Blikk forsiktig!". JEG så inne synet det syv engler med det syv boller. Kjære venn, hva var skjer var vanskelig å beskrive; JEG så englene tømme ut det syv boller av det wrath av God på jorden. Trompeter begynte lyd. God var tømme ut Hans vurderinger på innbyggere av jorden, og hele land forsvant. Det Lord sa meg: "Blikk! Alle disse folk var del av meg Kirken, noe var fortid". Fordi JEG bydde ikke fullt ut oppfatte denne, JEG anmodet det Lord: "Hvordan er det din folk ha blitt igjen så tallrik inne det stor trengselen? Hvordan er det der er likeledes fortid i mellom dem, dem hvem belærende din ord?" Jesus svarte: "Ja, de hadde belærende meg ord, bortsett fra de var ikke lever i overensstemmelse med meg ord." Så det Lord innrømmet meg å se en annen mengde av fortid, og Han sa meg: "Dem fortid var ikke belærende meg ord for resten er skrevet. De tanke det meg ord var ikke omarbeidet å deres århundre. De hadde for mye favoritt i retning dem hvem var gitt en masse tithes, fordi de var flere interessert i arbeidsmateriale. Dra ut fortelle meg tjeneren det JEG er det Ettall hvem alarmert seg, og det Sølv og Gullet høre til meg og Jeg gir opp seg alt etter meg greatness og prakten. Fortelle seg å belærende meg ord for resten er skrevet. De er mange, dem hvem gir en annen forklaring å meg ord. Meg ord er på min alder ord, og ingen kanne endre den. Den må av sted belærende for resten er skrevet. Der er mange blant meg folk hvem fordreie meg ord for deres egen profitt".

    Etter det, vi inngikk en lounge inne det ny Jerusalem og det Lord sa meg: "Hva du forstår er paradoks". Inne Paradoks JEG så det apostel og JEG anmodet det Lord, Lord der hvor er Avsliting? Jeg var venter å se og gamling, bortsett fra plutselig JEG så en ungt menneske gammel om 25 nær forestående og Jesus sa meg, denne er Avsliting, faren av Tro.

    Det Lord alarmert en meget skjønn kvinne med en navnløs skjønnheten, like alle dem JEG så der, og Han sa meg: "Denne er Mary! Dra ut fortelle enhver kropp det Mary er ikke dronningen av himmelen. Kongen av himmelen er Jeg, kongen av Kingston, og det Lord av lords; det Ettall hvem sier: "jeg ER Måten, Riktigheten OG DET Bo. (John 14: 6-7). Dra ut fortelle denne BLINDFOLDED MENNESKEHETEN det der nei purgatory, for hvis der var ettall, JEG ville ha vist du. I stedet, det er helvete, innsjøen av gi avskjed, det kostbar Jerusalem, og det paradoks hvilke JEG viste du. Bortsett fra fortelle seg det det er nei purgatory; fortelle seg det Det er EN SKRØNE FRA Djevelen, Det er NEI PURGATORY".

    Så det Lord smal avsats meg å en lager av bekranse. "Disse er bekranse av livet". Det Lord anmodet meg: "Hva vil du se?" JEG så meg innenbys Kirken, det mene av det allsang, og belærende, så JEG anmodet Jesus: "Hvorfor er det navn av det mene av meg fellesskapet ikke skrevet i denne bestille?" Og Han sa meg: "Med hensyn til deres wrongdoing på jorden". Når det denne det Lord innrømmet meg å komme igjen på jord.

Nå, JEG Skal Snakke om MEG ANDRE Reise

    En dag vi var med ett bønn møtet, vi var tyve i antall. Som vanlig, vi begynte av praising og -tilbeder det Lord.

    Plutselig vi filt nærværelsen av God. Den var så kraftfull liksom om vi var på dag av Pentecost. JEG erindre det meg husband's moder, hvem er frisk avansert inne alderen og meget altoppofrende inne det arbeide av det Lord kom å meg og sa: "Bernarda, la oss oppbevare alarmen ned under praise for vi er gjør en masse bråk". Hun var rett, fordi lovprisningen var like en lyd av Waterford. Idet Jeg var om å anmode meg bror å oppbevare alarmen ned, JEG hørt det Lord forteller meg: "Ikke gjør det si alt! På jorden, når folk lager bråk, ikke noen bekymrer, hvorfor så burde du opphøre lovprisningen?" Vi så bar opp på praising og -tilbeder det Lord, og JEG filt det et eller annet stor ville ta plass. Plutselig JEG husket for hva det Lord sa meg opp på meg for det første reise: "I'll komme igjen til deres".

    Like plutselig JEG så en lys lyset flooding meg hjem. Meg bror likeledes så lyset, og de alle knelt ned tidligere denne Avrette og De troende God. JEG bydde ikke vite hva å gjøre, og JEG rettferdig stod fremdeles. Det lyset ble dyktigere, og tok en human blankett. JEG fikk foran meg det Lord Jesus Christ hvis blikk var skjønn og innholdsrik elske. På jord, JEG ha aldri sett slik skjønnheten opp på en man's ansikt. Han kom nøyere å hver av meg bror. Idet Jeg var om å fortelle meg bror det det Lord kom for meg JEG begynte snakker inne tungen. (1 Corinthians 1439:-40)

    Det Lord kom nøyere å meg. Rettferdig av ser for meg, meg sprit igjen meg kropp. Jeg var inne luften og JEG så hva var skjer inne meg huset. JEG så folk ringe meg døren klokken, og når jeg husband gikk å svaret, to politimann var for døren. Det politimann sa: "Vi hørt det en dame døde her over; ja nettopp hvorfor vi kom". Meg husband sa seg nei, så starter vi! møte å -tilbeder og praise det Lord. Det politimann bydde ikke virkelig mene, bortsett fra de kunne ikke gå inn. De sa: "OK, holde på bortsett fra lager ikke en masse bråk". Jeg var inne luften når JEG så alle denne.

    Jesus tok meg av hendene og vi gikk i retning det Dominican Republikken. Når vi nådd byen, det Lord sa meg: "Der er to stor sins denne land bedrive tidligere meg Far, hekseri og avguderi". JEG så folket av det land running etter hekserier og fetish...

Venezuela    Etter det det Lord brakt meg å Venezuela og å Mexico. Inne Venezuela, Jeg var inne luften med Jesus, bortsett fra JEG så folk dreier å trolldommen, fetish, og å hekseri. Inne Mexico JEG så folk møtet og -tilbeder djevler. Det Lord sa meg: "Angsten av denne sin har nådd meg Far. Det for det første kvittere JEG gir som advarende er det alt der ville være en jordskjelv inne Mexico hvis beboerne av det land ikke vise anger og komme igjen å meg". Når JEG kom rygg på jord, JEG gikk å Mexico og ga meldingen. Folket lyttet ikke og i den seneste tid der var en skrekkelig jordskjelv inne Mexico.

    Når vi var fremdeles inne luften, det Lord sa meg det hendene av hans Far ha blitt utstrakt på beboerne av jorden. JEG så havet med enorm bølger, likhet en monster. JEG likeledes så orkanen skjer på jord. JEG anmodet det Lord: "Lord hva ville bli av Kristen når alle denne finne sted?" Han svarte: "Dra ut fortelle seg det, for dem hvem er de troende å meg, ikke noen av deres håret ville være berørt". Etter det det Lord brakt meg å en annen sted, JEG så stedene der hvor jorden spaltet. Det Lord sa meg: "Mange land ville snart være tørke av ut". Så vi igjen det sted og gikk å en annen sted der hvor vann var inne forslag. Vi gikk av disse vann igjennom en tunnel og nådd det dybden av jorden. JEG så stor dørene. Den var ikke det likt idet dem JEG så i løpet av meg for det første reise. Opp på disse dørene var stor lenken. Det Lord gikk i retning dørene, og etter han fikk fjernet det lenken, Han utleie meg inn gjennom det tunnel.

    Kjære bror og søster, JEG så tusenvis av folk, med deres ned med hode, bruk revet klærne. De var lenket, med stor lenken hvis bråk kunne føre til døvhet. Så JEG sa: "Lord, hva does denne mening?" Han svarte: "Alle disse mannskap og kvinner er opp på deres vei å helvete". Blant dem hvem var opp på deres vei å helvete, JEG så meg husband's chief bror, Adolfo. Han var en vanskelig mann, han pleide bli gift og skilt når han savnet, og han pleide sverget God. Så JEG begynte bedende med det Lord til leie meg gå til bake på jord og advare Adolfo det han gikk å helvete, bortsett fra det Lord svarte ikke meg. Atter JEG så Adolfo og hans kone gåing igjennom det tunnel. De var for kanten av helvete. JEG svare på skyldspørsmålet med det Lord atter til leie meg gå til bake på jorden og fortelle folk hva JEG ha sett. Det Lord løftet hans hendene opp og sa: "Dra ut fortelle seg det tid er nær over". Han sa atter: "Tusenvis og tusenvis av folk vil nå langt å helvete, Adolfo's tid er over, han skal dø".

    Når JEG kom på jord, meg bror inne rett, Adolfo ønsket ikke å endre hans vei av lever. En dag, han rask kom hjem fra arbeide og sa å hans kone: "JEG kan ikke arbeide alle lengere, et eller annet forteller meg det Jeg er går å dø". Hans kone svarte: "Det er fordi du er beruset som vanlig det du er ordtak denne". Begge to gikk å seng. Noe minuttene siden, hun fikk en syn. Inne henne syn hun så henne husband og hun inne en tunnel, kle på med lurvet klærne, og går å helvete. Hun hørt det Lord forteller henne: "Tid for begge to av du er over".

    Når Jeg var fremdeles inne luften det Lord sa meg: "Vil du vite hvorfor JEG brakt du her over for for annen gang? Den var å viser du det i løpet av din for det første besøk, antallet av bortkommet var mindre enn i denne omgang".

    Plutselig, Jesus og JEG igjen det sted å det for det første himmelen, og så å sekundet himmelen. Når vi nådd det tredje himmelen, JEG så engler travelhet fra ettall side å det annet; så JEG anmodet det Lord: "Hvorfor er disse engler inne forslag?" Jesus svarte: "Det er avrette det meg engler er inne forslag her over, bortsett fra Jeg er går å viser du hvor jorden er likeledes inne forslag. Være forsiktig fordi mange djevler ha invadere jorden. Djevelen er rasende over imot Kristen fordi han har liten tid igjen".

    Det Lord innrømmet meg å se dem djevler inne en skrekkelig sinne, og Han sa meg: "Dem djevler du forstår er djevler av utroskapet. De ville angripe tusenvis av Meg tjeneren og mange ville falle i det sin. Vil du vite hvorfor djevelen lykkes inne forårsaker meg tjeneren å falle? Det er en fordi meg tjeneren gir ikke meg alle prakten. De stjele meg prakten og bli stolt. På toppen av det, deres wives høre hjemme i en stor sprit uorden. De bygde ikke deres hjem med klokskap." (1 Timothy 211:-14)

    JEG så tusenvis av engler det JEG kunne ikke greven, der var mange av seg moden til slaget. Så Jesus sa meg: "Nå Jeg er sender disse tusenvis av engler på jorden å beskytte meg folk. Inne disse vare dager, Jeg vil dobbel beskyttelsen ville være dobbel. Satanisk likeledes ville dobbel hans angripe, bortsett fra du burde ikke glem det din God er stor og mektig. Hvis du er knyttet til Seg ikke noe ville skjer du".

    Det Lord så brakt meg å en annen sted. Der, JEG så en veldig bord avrundet med gylden stoler. Opp på hver stolen, en navnet var skrevet, og en robe av fin line var likeledes oppstilt. Foran hver stolen, på bord JEG så bekranse. Så JEG bemerket det der var en stolen det var betydeligere enn andre. Foran det stolen var en veldig koppen inne gullet. Jesus sa meg å dra ut se hva er inne koppen. Den var innholdsrik vin, klar å bli betjent. Jesus sa meg: "Vil du vite hvorfor det vin er klar å bli betjent? Dra utfortelle meg folk det JEG er for døren, Jeg er komme snart".

    Det Lord ga meg en robe av fin line og en bekranse. JEG hadde på seg det robe og det bekranse, så det Lord brakt meg å en annen sted der hvor JEG så saker like inne en speilet. Han sa meg: "Det er ingen av to flekk heller ikke press opp på din robe, er det ikke? Ikke noen ville gå inn igjennom denne døren heller ikke ta plass på denne bord, hvis ikke han er kle på som dette. Noe blant meg folk på jord ha skitt deres robes. Andre ha sammenkrøllet robes, og fremdeles andre ha putte deres til side, og ha glemt seg. Fortelle meg folk det det er tid de vasket deres robes, jern seg og tok seg rygg. Kristen burde anmode det Hellig Sprit å hjelpe seg holder deres robes inne fint begrunne, fordi kongen ville snart feire ekteskapet Skaffe inne Hans Far Kingston".

    JEG høre hjemme i en skilt slekt og JEG vokste opp med meg far. Meg moder var en meget religiøs kvinne. Hva meg angår meg far, han trodde inne ikke noe. JEG har en søster hvem er inne en katolikk vedtekt, bortsett fra JEG vite det Jesus ville snart ta henne ute av det og hun ville belærende det Gospel med meg. JEG be en meget for henne. Når Jeg var tenking om meg moder livet inne det hemmelighetsfull religion, i løpet av meg for det første reise inne paradoks, JEG cried tidligere det Lord og sa Seg: "Lord meg moder gjorde ikke inntrykk på, ennå Jeg har belærende det Gospel å henne bortsett fra hun vil ikke lytte. Flere og flere hun er clung å det pagan religion". Det Lord svarte meg: "Jeg vil bevare din moder, bortsett fra Jeg vil ta henne hjem med det samme ellers hun ville rykke tilbake i sin og gå til helvete. For denne grunn, snarest hun er omvendt, hun ville dø en tid etterpå og komme her over, inne paradoks".

    Når JEG kom rygg på jord, JEG bønn, cried, syn, påminner det Lord tilsagnet han ga meg, bortsett fra JEG så meg moder hvem var flere og flere involvert inne det avguderi av henne religion. En dag God anvendt meg sønnen å konvertere meg moder. Rettferdig tre dager etter henne omdanne, hun døde; praise det Lord!

    I løpet av meg andre reise inne paradoks det Lord sa meg: "Blikk, hva meg munn sier, meg hendene honorere den". JEG så meg moder inne det skjønn paradoks; hun var blant annet kvinner. Så det Lord smal avsats meg i en område inne det paradoks. Der JEG så tusenvis av barn kle på inne hvit hvem var praising og glorifying det Lord. Jesus sa meg: "Disse barn er dem hvem ha blitt avbrutt av foreldre og kriminell legene. Barna det folk drept stund de er fremdeles inne deres moder livmor, og det er grunnlegge inne søppeldunk og elv, er her over inne himmelen."

    Kjære bror og søster, i motsetning til hva du overveie, for det Lord en fetus er en mennesket fra oppfattelsen, fra det for det første dag av graviditet.

    Jesus sa meg atter: "Bernarda, arbeide for JEG er din styrke. Denne beskjed har å bli offentliggjort inn i hele verden. Det er en beskjed for Kristen, fortid, og by all means beboerne av jorden, inkluderer du. Utleie seg hvem er hellig fortsette å bli hellig."

    På det øyeblikk utgangene av himmelen var åpen. Der var en skjønn rulletrapp. Jesus alarmert tusenvis av engler hvem kom, og så det Lord akkompagnementet meg å meg hjem.

    Når vi fikk hjem, JEG så meg husband og den kristne bror hvem ventet for meg sprit å komme. JEG sett i min alder fysisk kropp det være igjen på jord, og JEG sa det Lord det JEG gjøre ikke lenger ønske denne kropp. Det Lord sa meg: "Du kan ikke gå tilbake til himmelen med meg for det er ikke din tid ennå. Du har å fortelle meg folk for det første hva du så i orden for seg å gjøre seg klar". Med en kraftfull stemme, Han sa meg: "Gå inn og få livet, JEG er oppstandelsen og livet, han hvem mene inne Meg, skjønt han kanskje dø, han skal bo(John 11: 25-26).

..................................innbydelsenSpørsmål?  La oss Samtalen...Innbydelsen 2


å vite hvor du kanne har en personlig slektskap

med Jesus Christ ringe

1-888-NØD- Seg eller 1-888 JESUS 2000
Det er 1-888-633-3446