Αρχική σελίδα

Περίπου KnowledgeSearch

Το KnowledgeSearch είναι υπηρεσία που δίνει μια απάντηση στις ερωτήσεις για τις οποίες οι κανονικές μηχανές αναζήτησης εμφανίζονται ανίκανες. Όλος που πρέπει να κάνετε είναι τύπος η ερώτησή σας στο textbox παρεχόμενο κατωτέρω και πιέζει έπειτα το κουμπί «στέλνει της ερώτησης». Η ερώτησή σας θα σταλεί έπειτα στο εργαστήριο εφαρμοσμένης μηχανικής γνώσης μας όπου η ομάδα μας μηχανικών γνώσης σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας κάθεται έτοιμο να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Θα εκπλαγείτε πώς η υπηρεσία KnowledgeSearch μας μπορεί να βρεί τις απαντήσεις στις ερωτήσεις για τις οποίες είναι δύσκολο ή αδύνατο να βρεθεί μια απάντηση που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο ή τα άλλα μέσα και όλο αυτό για μια αμελητέα δαπάνη. Εάν για κάποιους λόγους η ερώτησή σας δεν μπορεί να απαντηθεί δεν θα χρεωθείτε τίποτα.

 

ΝΕΟΣ! Η ελεύθερη επίδειξη μεταφορτώνει των εφαρμογών KnowledgeSearch

Οι απαντήσεις στις συγκεκριμένες ερωτήσεις είναι μερικές φορές σύνθετοι διαδικασίες ή αλγόριθμοι που απαιτούν τη διαλογική επικοινωνία. Σε τέτοιες περιπτώσεις εκτός από μια λεκτική απάντηση στέλνουμε επίσης τις αιτήσεις PC μας (σύμβουλοι) που περιέχουν την απαραίτητο διαδικασία ή τον αλγόριθμο.

Παραδείγματα των αιτήσεών μας (ο κρότος μεταφορτώνει δωρεάν):

Γενικοί σύμβουλοι γνώσης: Εφαρμογές σχετικές με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας:
 
 
 
 

Αναπτύσσουμε τους επί παραγγελία συμβούλους για την εκμάθηση, την κατάρτιση, τη δοκιμή και τις παρόμοιες δραστηριότητες που να απαιτηθούν στην επιχείρησή σας.

 Είσοδος ερώτησης

Βήμα 1: Δακτυλογραφήστε την ερώτησή σας εδώ (οποιοδήποτε ελεύθερο κείμενο):

Στους ακόλουθους τομείς τα στοιχεία θα παρουσιαστούν ανάλογα με το ανωτέρω κείμενο:

αριθμός λέξεων
αριθμός χαρακτήρων με τα διαστήματα
τιμή (US$)
 


Προσπαθήστε προτού να αγοράσετε

Βήμα 2: χτυπήστε εδώ εάν αυτό είναι η πρώτη ερώτηση KnowledgeSearch σας.

Η πρώτη απάντηση KnowledgeSearch σας είναι δωρεάν. Δεν θα απαιτηθείτε για να εισαγάγετε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες πιστωτικών καρτών. Μόνο η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα είναι απαραίτητη έτσι ώστε μπορούμε να στείλουμε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο την απάντηση σε σας.

Εάν είστε ευχαριστημένοι από την πρώτη απάντηση και εάν αποφασίσετε να υποβάλετε KnowledgeSearch άλλες ερωτήσεις θα χρεωθούν στο ποσοστό που υποδεικνύεται ανωτέρω και οι λεπτομέρειες πιστωτικών καρτών σας θα είναι απαραίτητες μόνο εκείνη τη στιγμή.

 


Στοιχεία επαφής

Βήμα 3: Παρακαλώ γράψτε τα προσωπικά στοιχεία σας εδώ έτσι ώστε μπορούμε να σας έρθουμε σε επαφή με. Οι τομείς που μαρκάρονται με ** απαιτούνται. Οι τομείς που μαρκάρονται με * απαιτούνται μόνο εάν αυτό είναι το δευτερόλεπτό σας, τρίτο, τέταρτη… ερώτηση.

* Όνομα:
Επιχείρηση:
* Διεύθυνση:
* Μετα κώδικας:
* Πόλη:
* Χώρα:
** Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
* Αριθμός τηλεφώνου:
Κύτταρο/κινητός αριθμός τηλεφώνου:
 


Λεπτομέρειες πιστωτικών καρτών

Βήμα 4: Αυτό είναι ασφαλές σε απευθείας σύνδεση έντυπο διάταξης και λόγω αυτής της πιστωτικής κάρτας σας οι λεπτομέρειες θα μας σταλούν σε με ένα κρυπτογραφημένο σχήμα μέσω του Διαδικτύου. Οι τομείς που μαρκάρονται με * απαιτούνται μόνο εάν αυτό είναι το δευτερόλεπτό σας, τρίτο, τέταρτη… ερώτηση.

* Τύπος πιστωτικών καρτών:
* Αριθμός πιστωτικής κάρτας:
* Ημερομηνία λήξης πιστωτικών καρτών (MM/YY):
 


Σχόλιο

Εδώ μπορείτε να γράψετε οποιεσδήποτε πρόσθετες εξηγήσεις ή οδηγίες σχετικές με την ερώτησή σας.

 


 
 

Εάν θα επιθυμούσατε να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες για τα άλλες προϊόντα και τις υπηρεσίες μας που τρέχουν σε άλλες πλατφόρμες, παρακαλώ επιλέξτε εδώ: